AEK: Αύριο μαγνητική ο Αλμπάνης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νταμιάν Σιμάνσκι είναι εντάξει, ο Λιβάι Γκαρσία δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μένει η διάγνωση για τον Αλμπάνη, μετά το ματς στον Βόλο.

Τρεις παίκτες άφησαν το Πανθεσσαλικό του Βόλου με προβλήματα. Νταμιάν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία και Χρήστος Αλμπάνης. Για τον καθένα από τους τρεις η κατάσταση είναι διαφορετική και για τους δύο πρώτους τα νέα από καλά, ως περίπου καλά. Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι η κάκωση στον ώμο, του Χρήστου Αλμπάνη. Η μαγνητική θα γίνει αύριο(16/3) Τρίτη και υπάρχει ανησυχία. Ο παίκτης σήμερα έκανε θεραπεία.

Θεραπεία έκανε στα Σπάτα στο περιθώριο της προπόνησης σήμερα και ο Λιβάι Γκαρσία. Έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Ένας σπασμός που περισσότερο προληπτικά οδήγησε στην απόφαση να αντικατασταθεί στο παιχνίδι κι επίσης προληπτικά θα μείνει μια δυο μέρες εκτός κανονικών προπονήσεων. Αυτό προκύπτει από πλευράς ΑΕΚ.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι που επίσης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με ενοχλήσεις, είναι απολύτως καλά και μάλιστα σήμερα έκανε και κανονικά προπόνηση, μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή μπήκαν αλλαγή στο ματς με τον Βόλο.

Τάνκοβιτς, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Σιμόες είναι οι τέσσερις παίκτες που συνέχισαν με θεραπεία ή ατομικό πρόγραμμα. Για τον Σιμόες βέβαια τα πράγματα γενικά δεν είναι καθόλου εύκολα και με την συμπλήρωση ενός μήνα από την στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα στον χόνδρο του αστραγάλου, θα μπορούμε να ξέρουμε που πάει το πράγμα. Αλλά υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσει να βοηθήσει ξανά στην συνέχεια της σεζόν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook