ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι για ΑΕΚ Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξανά χωρίς τους Καγκάβα, Βιειρίνια, Νινιούα και Μιχάι διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ σήμερα, με την συμμετοχή των τριών πρώτων απέναντ στην ΑΕΚ να χλωμιάζει.

Η σημερινή ημέρα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ με τεστ για τον Covid-19 όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα της διοργανώτριας αρχής. Στη συνέχεια οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν μαζί με τους προπονητές τους πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα είχε πρώτα δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική, με έμφαση στην μετάβαση, την κυκλοφορία και τα τελειώματα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, όπως και ο Νίκα Νινούα. Ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμά του. Έτσι η παρουσία των τριών πρώτων στο κυριακάτικο ντέρμπι είναι τουλάχιστον αμφίβολη, ενώ αύριο (20/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook