Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Χρήστο Αλμπάνη στην αποστολή θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Χρήστος Αλμπάνης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αλλά και οι Τάνκοβιτς και Μπακάκης.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook