Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το 2-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος είπε την τελευταία λέξη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της σεζόν για την Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν αυτός που έβαλε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού στο παιχνίδι, καθώς σκόραρε δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά. Ο Χουάνκαρ έβγαλε τη σέντρα και ο Μακέντα σκόραρε με κεφαλιά στο 58’, ενώ ξανά ο Χουάνκαρ έβγαλε την ασίστ και ο Ιταλός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ένα λεπτό αργότερα. Ο Λουίς Φερνάντεθ μείωσε στο 84’ με πλασέ και η φάση του αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 και «έσωσε» την ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2

Γκολ: 58′, 59′ Μακέντα (Παναθηναϊκός), 84′ Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας), 90+4′ Παπαδόπουλος (Αστέρας)

Κίτρινες: Μακέντα (Παναθηναϊκός), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Σίτο (Αστέρας), Νιάς (Παναθηναϊκός) Διούδης (Παναθηναϊκός)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (72′ Άλβαρεζ), Καστάνιο, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπέλοκ (72′ Ιγκλέσιας), Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο (63′ Τιλίκα), Κρέσπι (63′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ (75′ Ενγκμπαγκοτό), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (90+4′ Σάντσες), Μακέντα (81′ Ιωαννίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook