ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε στις προπονήσεις ο Οικονομόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί λόγω των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ  του 2022 στο Κατάρ να μην διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνες για τα play off και τα play out της Super League στον ΠΑΣ όμως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση αφού εκτός από τα play out υπάρχει και ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις με τον Αργύρη Γιαννίκη να βλέπει μετά από ένα μήνα τον Αντώνη Οικονομόπουλο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Οικονομόπουλος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι όπου υπέστη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Στους απόντες από τη σημερινή προπόνηση είναι ο Σάντι Κρίζμαν ο οποίος ακόμη έχει το πρόβλημα στη γάμπα και για αυτό ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Άγγελος Λιάσος που είναι με την Εθνική Ελπίδων.

Το σημερινό πρόγραμμα μετά την αρχική προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα και στη συνέχεια τακτικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook