Στο Ρίο για ιατρικές εξετάσεις ο Ζαμπά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι επαφές του Λέο Ζαμπά με τη Βάσκο Ντα Γκάμα προχωρούν σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο Ρίο για ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί να έφτασε μια «ανάσα» από το δανεισμό του στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ωστόσο, η υπόθεση οδηγήθηκε σε ναυάγιο, με τον Λέο Ζαμπά να παραμένει στον «αέρα». Τουλάχιστον μέχρι πρότινος καθώς η Βάσκο Ντα Γκάμα φαίνεται πως τσεκάρει την περίπτωσή του… Ο εκπρόσωπος του Ζαμπά, Φρανσέρτζιο Μπάστος, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας που αγωνίζεται ο Λέο Μάτος και όλα δείχνουν… συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι συμπατριώτες του: «Η Βάσκο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για το δανεισμό του Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος -που ανήκει στον ΠΑΟΚ- έχει συμφωνήσει να ενισχύσει τη Βάσκο στη Serie B, με την μορφή του δανεισμού μέχρι τον Δεκέμβρη. Ο Ζαμπά βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η Βάσκο δεν επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά υπάρχουν συζητήσεις εδώ και λίγες εβδομάδες. Στην αρχή του μήνα, ο Λέο Ζαμπά ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε αλλά δεν υπέγραψε μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Βάσκο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook