Τζόλης: Πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ για τέταρτο σερί μήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κόσμου για τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ, βρέθηκε για τέταρτο σερί μήνα ο Χρήστος Τζόλης.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο και συνολικά για τέταρτο σερί μήνα αναδείχθηκε ο Χρήστος Τζόλης. Ο 19χρονος άσος του «δικεφάλου του Βορρά» βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου συγκεντρώνοντας το 49,56% των ψήφων. Στη δεύτερη και την τρίτη θέση τον πλαισίωσαν οι Ίνγκι Ίνγκασον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες του Φεβρουαρίου ο Τζόλης συνείσφερε στις προσπάθειες της ομάδας του με τρία γκολ, δύο ασίστ και δύο κερδισμένα πέναλτι.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έκανε το ρεκόρ. Κέρδισε το BOX MVP τρεις μήνες σερί. Τα ρεκόρ, όμως, είναι για να σπάνε. Κι έτσι το βελτίωσε. Ναι, ο Χρήστος Τζόλης είναι o BOX MVP και για τον Φεβρουάριο.

Είναι μόλις 19 ετών. Δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ένα χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τη φετινή σεζόν μετράει 16 γκολ και οκτώ ασίστ, όντας ο κορυφαίος της ομάδας και στις δύο κατηγορίες. Είναι ο Χρήστος Τζόλης. Είναι το δικό μας Golden Boy και είναι ο BOX MVP Φεβρουαρίου. Σημαντική σημείωση: είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας για τέταρτο σερί μήνα.

Ο Χρήστος Τζόλης έχει καταφέρει να απασχολήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς συγκαταλέγεται στα κορυφαία ταλέντα της ηλικίας του, δίπλα σε ονόματα όπως ο Φάτι της Μπαρτσελόνα.

Ο Golden Boy του Δικεφάλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος του μήνα τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Τον Φλεβάρη είχε ισχυρό ανταγωνισμό, με τους Ίνγκασον και Α. Ζίβκοβιτς να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρόλα αυτά, όμως, ο… μικρός κέρδισε και πάλι τις προτιμήσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν έκανε και λίγα. Μετράμε λοιπόν. Πέντε αγώνες, τρία γκολ, δύο ασίστ και δύο κερδισμένα πέναλτι. Αν τα συνδυάσει κανείς με όλα όσα προσέφερε και δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε νούμερα, άπαντες θα συμφωνήσουν ότι δίκαια είναι και πάλι στην κορυφή.

Ο Τζόλης στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του Φλεβάρη συγκέντρωσε το 49,56% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο ξανά.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Iceman βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Zile βρήκε τον καλό του εαυτό τον περασμένο μήνα με τρία γκολ και δύο ασίστ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook