Παπακωνσταντή: «Περιμένουμε τον κόσμο το Σάββατο να… μας τρελάνει με τα συνθήματα του»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η παίκτρια του Αστέρα Ρεθύμνου μίλησε για το κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ, την «μάχη» με την αδερφή της, που αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον κόσμο να τις στηρίξει με τα συνθήματά του.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο της Σοχώρας το Σάββατο στις 16:00, για την 16η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα του Ρεθύμνου γνώρισε την τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 από τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική και η παίκτρια της ομάδας, Γωγώ Παπακωνσταντή μίλησε στην σελίδα του Αστέρα για το παιχνίδι. Η Παπακωνσταντή αναφέρθηκε και στην «μάχη» με την αδερφή της, Ελένη, που αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα μας έχει πετύχει τον στόχο και με το παραπάνω θα έλεγα. Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε την ομάδα του ΟΦΗ για να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα.

Μετά το αρνητικό ξεκίνημα πεισμώσαμε γιατί είχαμε αδικηθεί στον πρώτο γύρο με τα αποτελέσματα μας. Δουλέψαμε και ακόμα δουλεύουμε σκληρά για να τελειώσουμε τον δεύτερο γύρο μόνο με θετικά αποτελέσματα. Οι κόποι ανταμείβονται, οπότε ναι, περίμενα να έχουμε μια τέτοια θέση. Από δω και πέρα, χρειάζεται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να διατηρήσουμε αυτήν την θέση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά και να διεκδικήσουμε την 3η θέση, την οποία θεωρώ εφικτή.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για την δουλειά που γίνεται στον Αστέρα Ρεθύμνου. Εγώ προσωπικά έχω μάθει και έχω βελτιωθεί ποδοσφαιρικά».

Για την αδερφή της, Ελένη Παπακωνσταντή, την οποία θα βρει απέναντι της το Σάββατο: «Θα βρεθώ αντιμέτωπη με την αδερφή για δεύτερη φορά φέτος, τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα. Θα την συμβουλέψω να είναι πολύ προσεκτική και να είναι έτοιμη να με αντιμετωπίσει. Στον αγώνα θα είμαστε αντίπαλες για 90 λεπτά, στην ζωή όμως ποτέ!».

Επίσης, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ρεθύμνου, τονίζοντας: «Χαίρομαι πολύ που σε κάθε εντός αγώνα, υπάρχουν οι αγαπητοί θεατές μας που μας αγαπάνε, μας στηρίζουν και φωνάζουν για την ομάδα!

Τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά να έρθουν το Σάββατο, στις 16.00, στον προτελευταίο αγώνα μέσα στο σπίτι μας, στην Σοχώρα, για να μας… τρελάνουν με τα υπέροχα συνθήματα τους!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook