Kicker: «Ο Λουκεμπάκιο μένει στη Χέρτα, προς το παρόν»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι το προηγούμενο διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την πλευρά του Βέλγου όσο και της Χέρτα, που δεν τον υπολόγιζε.

Η γερμανική ομάδα φαινόταν πρόθυμη να πουλήσει τον Λουκεμπάκιο το φετινό καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία φέρεται να άλλαξε απόφαση και όλα δείχνουν πως ο Βέλγος ακραίος επιθετικός παραμένει, προς το παρόν, στη Χέρτα.

Ο Λουκεμπάκιο εμφανίζεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά, στο δημοσίευμα του Kicker σημειώνονται τα εξής: «Με μία υπέροχη κίνηση, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ήταν μία από τις καλύτερες ευκαιρίες, που είχε η Χέρτα εναντίον της οικοδέσποινας Ντέρμπι Κάουντι (0-1) στο »Pride Park Stadium» το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Λουκεμπάκιο ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Χέρτα -και αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή της ως δεξιός εξτρέμ. Δημοσιεύματα από αρκετά ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λουκεμπάκιο πρόκειται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο παίκτης, όμως, ξέρει ότι η Χέρτα δεν θέλει να αφήσει τον Βέλγο αυτήν τη στιγμή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook