ΕΠΟ, UEFA και Βρούτσης μέσω δικηγόρων μίλησαν για το θέμα της διαιτησίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων όλων των πλευρών είχαν Υπουργείο ΑΘλητισμού, UEFA και ΕΠΟ σχετικά με το θέμα της Ένωσης των διαιτητών.

Νομική αντιπροσωπεία της ΕΠΟ και της UEFA συναντήθηκαν το νομικό επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για να συζητήσουν το θέμα των ενώσεων των διαιτητών, δηλαδή την κατάργηση των υφιστάμενων συνδέσμων διαιτητών ποδοσφαίρου και τη σύσταση νέας Ένωσης Διαιτητών.

Αυτή θα έχει ως μέλη της φυσικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη και διαιτητές ενώ θα γίνει και τροποποίηση του σχετικού νόμου. Για το θέμα αυτό υπήρξε συζήτηση και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που προηγήθηκε, όμως τελικά μετά από πρόταση του Π. Διακοφώτη αποφασίστηκε να αναβληθεί η λήψη απόφασης και να πάει την ερχόμενη Παρασκευή, για να έχει ολοκληρωθεί και η συνάτηση στο υπουργείο και να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Απόφαση δεν ελήφθη ούτε για την θετική εισήγηση περί αναγνώρισης της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν ζητήσει να παρθεί απόφαση για την αναγνώριση της υφιστάμενης και από το νόμο αναγνωρισμένης Ένωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ, αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook