To TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Αρκετά, διαφορετικά, θέματα υπήρχαν στο TOP 10 της προηγούμενης εβδομάδας – όπως τα επιλέξατε εσείς. Από τις δηλώσεις του Ρόι Κάρολ, μέχρι την επιστροφή του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Γεντί Κουλέ” και την χειμαρρώδη συνέντευξη τύπου του Νίκου Αναστόπουλου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το Τop 10 του Gentikoule της προηγούμενης εβδομάδας όπως το αναδείξατε εσείς

10.
Οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στην Daily Mail για την αναγέννηση της καριέρας του και η… ευγνωμοσύνη του προς τον ΟΦΗ ανοίγει το TOP 10 της προηγούμενης εβδομάδας.

9.
Η τελευταία δόση των χρημάτων που δόθηκε στον Εντόι για τις οφειλές που υπήρχαν, αποτέλεσε ένα από τα λαοφιλέστερα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας. 3 χρόνια οφειλών, δεν είναι και λίγα…

8.
Η… πασαρέλα στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τράβηξε… αρκετά στα “χτυπήματα” στο Gentikoule.

7.
Το άρθρο του Μανώλη Σαρρή στο blog του στο Gentikoule για την αλλαγή τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει ο Νίκος Αναστόπουλος, συγκέντρωσε την προτίμηση των αναγνωστών του Gentikoule.

6.
Η κίνηση ανθρωπιάς των φιλάθλων του ΟΦΗ και το γεγονός ότι δεν ξέχασαν τον οπαδό του ΠΑΟΚ Μπάμπη Τσολακίδη που βοήθησαν οικονομικά αλλά και ηθικά.

5.
Το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Gentikoule από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ “κλείνει” την δεύτερη πεντάδα του ΤΟP 10.

4.
Η πρώτη πεντάδα ξεκινάει με την θέση του Πλατανιά που ήδη σκεφτόταν αρνητικά για την παραχώρηση εισιτηρίων προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

3.
Το σχόλιο του δικηγόρου Νίκου Παναγόπουλου που 1, 5 (!!) χρόνο μετά τις δικαστικές διαμάχες που είχε ο ΟΦΗ με την ΕΠΟ βρέθηκε στην 3η θέση.

2.
Η επίσκεψη του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Γεντί Κουλέ”, 13 χρόνια μετά την αποχώρηση του βρέθηκε στην 2η θέση του TOP 10.

1.
H χειμαρρώδης συνέντευξη τύπου του Νίκου Αναστόπουλου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Νο 1 του TOP 10 και όσα είπε, είχαν ενδιαφέρον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook