To TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Η «υπόθεση Κλάδου» και… το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αναγνωστών του Gentikoule. Και βέβαια η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που καλύφθηκε ζωντανά από το Gentikoule (μέσω του athleticradio.gr).

Το Τop 10 του Gentikoule της προηγούμενης εβδομάδας

10.

To άρθρο του Κώστα Καίσαρη στο Goal για την συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου στον ΟΦΗ των τελευταίων χρόνων είναι το θέμα που ανοίγει το ΤΟP 10 της προηγούμενης εβδομάδας.

9.

Οι… «αερολογίες» του Τσιάρτα για το φιάσκο της μεταγραφής του Κουτσιανικούλη στην ΑΕΚ βρέθηκαν στην ένατη θέση του ΤΟP 10. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, από την στιγμή που μπήκε στην μέση ο ΟΦΗ, δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στην ΑΕΚ ο Λαρισαίος.

8.

Η «ασπρόμαυρη» εξέδρα στην Μεσσαρά το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην 8η θέση του TOP 10. Μια περιοχή που διψάει για τον ΟΦΗ, «αγκάλιασε» την ομάδα δείχνοντας ότι θέλει την αποκέντρωση από τα στενά όρια του Ηρακλείου.

7.

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τους αναγνώστες του Gentikoule. Μια εικόνα = 1.000 λέξεις, οπότε δείτε και μόνοι σας.

6.

Δεν πέρασε απαρατήρητο το αιχμηρό σχόλιο του πρώην προέδρου του ΟΦΗ Χρήστου Μιχαλόπουλου μέσα από το facebook και η τοποθέτηση του στην υπόθεση του Κώστα Κλάδου.

5.

Η συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζιου στο contra και η επιθυμία του να φορέσει ξανά την φανέλα του ΟΦΗ ανοίγει την πρώτη πεντάδα του ΤΟP 10. Άλλωστε, τέτοιοι παίκτες δεν ξεχνιούνται και εύκολα…

4.

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ρούβα στο Τυμπάκαι και η live κάλυψη του από το Gentikoule βρέθηκε στην 4η θέση.

3.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και η live κάλυψη του από το Gentikoule (μέσω του athleticradio.gr) και ο… εύκολος δρόμος μέχρι τους «8» βρίσκονται στα πρώτα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας.

2.

Το συγκλονιστικό γράμμα του Ομιλίτη Στέλιου Αλεξάκη προς τον Μπάμπη Τσολακίδη, ένα από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών βρέθηκε στην δεύτερη θέση. Και δικαιολογημένα βέβαια.

1.

Το εξώδικο του Μάνθου Πουλινάκη στον Κώστα Κλάδο και η αποκάλυψη των όσων συνέβησαν στο «Γεντί Κουλέ» το βράδυ του Σαββάτου αποτέλεσαν το κορυφαίο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook