Το μήνυμα του Ζλατιλίδη μετά τα ματς με Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“O στόχος του ΟΦΗ φέτος στην Volley League, θα είναι η παραμονή και απο εκεί και μετά ότι καλύτερο έρθει. Θα είναι καλοδεχούμενο και πολύ καλό για τον ΟΦΗ, για το Ηράκλειο και για την Κρήτη” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ “είναι λογικό να έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Οχι μόνο στην κατηγορία, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό, αλλά και σε προκλήσεις. Μπορεί πολλά δικά μας παιδιά να έχουν παίξει στην Α1, αλλά έχουμε και κάποιους αθλητές που δεν έχουν αυτήν την εμπειρία. Θα πρέπει να καταφέρουμε να έχουμε ένα μίνιμουμ απόδοσης και αυτό που συζήτησα με τα παιδιά, όση πίεση και αν δεχθούμε απο αυτές τις πολύ καλές ομάδες, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μένουμε ενωμένοι, να είμαστε κοντά και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες ενέργειες, κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ στο δεύτερο παιχνίδι και δώσανε ψυχή. Κρατηθήκαμε καλά απέναντι στον Παναθηναικό και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι του”.

Για τη φετινή πρόκληση του ΟΦΗ στην Volley League, o Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε ακόμη ότι “εμείς συνεχίζουμε μια προσπάθεια χρόνων με σταθερά βήματα και ελπίζουμε κάθε μέρα να κάνουμε, κάτι παραπάνω. Εύχομαι αυτό το ιστορικό ταξίδι για το οποίο ετοιμαζόμαστε, να μας δώσει χαρές, καλά αποτελέσματα και υγεία”.