«Το Ηράκλειο να έρθει πιο κοντά μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Ενα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε με 3-1 το χάσαμε με 3-2” ανέφερε πικραμένος ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μετά το παιχνίδι στην Κόρινθο με τον Παμβοχαικό.

Ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό, ενώ έχει και την ισοβαθμία με τον αντιπαλο του, τον οποίο είχε κερδίσει με 3-0 στο Ηράκλειο, αλλά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία του, στην παρθενική του χρονιά στην Volley League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι “δεν έχω παράπονο απο τα παιδιά. Εδωσαν ότι μπορούσαν. Στο κρίσιμο σημείο, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Επρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο τέταρτο σετ. Παλέψαμε όμως και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Μας περιμένουν δυο δύσκολοι μήνες και καλώ την κοινωνία του Ηρακλείου, να έρθει πιο κοντά μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη απο όλη την πόλη κα περιμένω στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο και να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουν ψηλότερα τον ΟΦΗ και μέσα σε αυτούς βάζω και τους παίκτες μου και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο “.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook