Κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ αλλά έχασε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο ΟΦΗ κόντραρε και στα τρία σετ τον ΠΑΟΚ (0-3), σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά δεν πήρε κανένα, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο έμπειρος στο φινάλε των σετ.
Το 0-3 αδικεί τον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε ένα απο τα καλύτερα του παιχνίδια στη φετινή σεζόν και κόντραρε στα ίσια μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.
Ο ΟΦΗ κέρδισε παίκτες απο το παιχνίδι αυτό, καθώς σπουδαίο παιχνίδι έκαναν οι Σαρηκείσογλου, Ρουμελιωτάκης, Λουκούμι (σε ρόλο διαγώνιου), αλλά και ο Κομητούδης σε θέση πασαδόρου.
Αν και ο ΟΦΗ αγωνίστηκε χωρίς τον Τσούλαφιτς, με τον οποίο η διοίκηση είναι σε διαπραγμάτευση για να λύσει το συμβόλαιο του, η εικόνα του ήταν εντυπωσιακά καλή και πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον.
Και στα τρία σετ, ο ΟΦΗ πήγε πρώτος στο 20, (20-17, 20-17 και 20-19), του έλλειψε το κάτι παραπάνω στο φινάλε των σετ, για να πάρει κάποιο απο αυτά ή ακόμη και τα τρία τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες!
Ενώ υπήρχαν και κάποια οριακά διατητικά σφυρίγματα, υπέρ του ΠΑΟΚ.
Στο πρώτο σετ , υπάρχει μια καθοριστική φάση στο 22-23 με το διαιτητή να δίνει μπλοκ αουτ υπερ του ΠΑΟΚ, ενω οι παικτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ονόπα οτι η μπαλα πήγε στο φιλέ, στο καρφί του αντιπάλου.
Ενώ στο τρίτο σετ και στη φάση που έκρινε το παιχνίδι ( με το παιχνίδι στο 23-24), ο ΟΦΗ πανηγύρισε τον πόντο για την ισοφάριση, σε μπλοκ του Λουκούμι, αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι βγήκε άμυνα απο τον ΠΑΟΚ, και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες απο πλευράς ΟΦΗ, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και το παιχνίδι τελείωσε με το 23-25.
Να σημειωθεί ότι την ομάδα του ΟΦΗ, καθοδήγησε ο προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος, μετά την λύση συνεργασίας με τον Δημήτρης Ζλατιλίδη.
Τα σετ: 23-25, 24-26, 23-25.
ΟΦΗ(Γιαννακόπουλος):  Ρουμελιωτάκης 12, Κομητούδης 2, Λουκούμι 19,  Καρατζάς 6, Καραμπαλί 9, Σαρικείσογλου 11, Γκαράς, Κοσκινάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook