«Τελικός» για τον ΟΦΗ με τον Άθλο Ορεστιάδας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας στο ΒΑΚ και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του.

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να μας βοηθήσει, να σώσουμε την ομάδα» είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, θέλοντας να δείξει τη σημασία του σημερινού (26/02, 19:00) αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας στο ΒΑΚ.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε το τρίποντο, καθώς τους κυνηγάμε στην μάχη της σωτηρίας. Είναι δυο παιχνίδια στην έδρα μας, το ένα αυτό και το άλλο με τον Πήγασο, στα οποία θέλουμε τους τρείς βαθμούς, για να μειώσουμε τις διαφορές και να διεκδικήσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις, την σωτηρία μας, στα πλέι-άουτ», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της, να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί από όλους, ως παιχνίδι της χρονιάς. Η είσοδος στο κοινό, θα είναι ελεύθερη.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει την ομάδα Νεανίδων του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα Κρήτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook