Ο ΟΦΗ μεταδίδει τις γνώσεις του βόλεϊ στα σχολεία του Ηρακλείου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, συνεχίζει και φέτος τις επισκέψεις σε σχολεία του Ηρακλείου, προκειμένου να διδάξει τα μυστικά του βόλεϊ, στους μικρούς μαθητές.

Αυτή τη φορά, αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, επισκέφθηκε το 46ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στις Μεσαμπελιές και για μια ακόμη φορά, οι μαθητές, ετοίμασαν θερμή υποδοχή, στους αθλητές του ΟΦΗ.

Επαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ μίλησαν στους μικρούς μαθητές, για τα ιφέλη του αθλήματος.

Παράλληλα, κάλεσαν το σχολείο, στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας στην Pre League, που ξεκινάει το Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι, το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, έχει δημιουργήσει ισχυρό πηρύνα στις Μεσαμπελιές, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο 46ο Δημοτικό Σχολείο κάθε Πέμπτη στις 16.00, Τρίτη στις 16.00 και Σάββατο στις 11.00.

Στην επίσκεψη του ΟΦΗ, στο 46ο Δημοτικό Σχολείο, συμμετείχαν οι αθλητές Μάκινεν, Μιχάλοβιτς, Μπαρντακτζιάν, Ρουσσόπουλος, ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης και η Μαρία Παπαδάκη, εκ μέρους του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους καθηγητές και τους μαθητές του 46ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, για τη θερμή φιλοξενία και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους στο γήπεδο!

“Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε σχολεία, για την διάδοση του αγαπημένου μας, βόλεϊ” αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook