Αποθέωση του κόσμου του ΟΦΗ για την ατμόσφαιρα: “Τον ευχαριστούμε, ήταν εκπληκτικός”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του Νίκου Αντωνιάδη μετά τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου στο ΒΑΚ

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 του Πανιωνίου στο ΒΑΚ και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να επιστρέψει στην Volley League. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ομίλου τόνισε:

«Αυτά τα 3-2 έχουν γίνει… θεσμός, κυρίως με τον Πανιώνιο. Ευτυχώς τα έχουμε κερδίσει και τα τρία. Είναι όμως διαφορετικά τα παιχνίδια των play offs, μετρούν οι νίκες και όχι οι βαθμού, βλέπεις ότι το θέλουν και οι δύο ομάδες. Κρατάμε μόνο τη νίκη, είναι το ίδιο. Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το ήθελαν πάρα πολύ και αυτοί και εμείς και γι’αυτό έγινε καλό παιχνίδι. Εμείς είμαστε λίγο πιο έμπειροι σε αυτά τα παιχνίδια, νομίζω είναι το 7ο ή το 8ο τάι μπρέικ που κερδίζουμε. Χάσαμε μόνο ένα με τον Άρη. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, τα πήγαμε καλά στα πρώτα δύο σετ αλλά μετά έκανε την αλλαγή και έβαλε τον Χατζηνικολάου, και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Μας πίεσαν, δυσκολευτήκαμε πολύ».

Αναφορικά με το τι έγινε στο… νεκρό διάστημα του ΟΦΗ, ο Αντωνιάδης τόνισε: «Σίγουρα όταν το παιχνίδι πήγε στο 28-30 και δεν το κερδίσαμε υπήρξε απογοήτευση γιατί κάνεις υπερπροσπάθεια και όποιος το πάρει ξεκινάει με καλή ψυχολογία. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, είμαστε δεμένοι. Σίγουρα υπάρχει ψυχοσωματική κούραση. Εμείς θα είμαστε εκεί να παλεύουμε, θα πάμε τώρα στην Αθήνα, να προσπαθήσουμε να το τελειώσουμε. Αν κερδίσουμε επιστρέφουμε στην Volley League, αν όχι, θα παίξουμε πάλι εδώ την Τετάρτη».

Για την παρουσία του κόσμου, ο προπονητής του ΟΦΗ είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Χωρίς έκτροπα, με φιλάθλους των δύο ομάδων. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook