Πανιώνιος: “Καμία σχέση ο πυροβολισμός με τον αγώνα με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να διευκρινίσει τι συνέβη με τον πυροβολισμό έξω από το γήπεδο πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλο στον μηρό πριν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο εκτός έδρας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εκδίδει ανακοίνωση για να διευκρινίσει ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

“Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων – γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.

Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο.

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook