«Πάμε να το ξανακάνουμε»: Ο ΟΦΗ τα δίνει όλα για την άνοδο στην Volley League!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον Πανιώνιο στο κλειστό του ΒΑΚ σε ένα παιχνίδι δίχως… αύριο, με το νικητή να παίρνει την άνοδο για την Volley League

Με σύνθημα «Πάμε να το ξανακάνουμε» ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον Πανιώνιο στο κλειστό του ΒΑΚ για τον τρίτο και καθοριστικό τελικό ανόδου στην Volley League. Έχουν προηγηθεί μία νίκη για τον Όμιλο στο Ηράκλειο και μία για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πλέον όποια ομάδα κερδίσει παίρνει και την άνοδο.

Με το ΒΑΚ να αναμένεται κατάμεστο από κόσμο, ο ΟΦΗ θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2019, όταν και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Volley League, στην οποία έμεινε για 4 συνεχόμενα χρόνια.

Ελεύθερη είσοδος για όλους

Αθλητές από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ντυμένοι ομοιόμορφα, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στο ιστορικό παιχνίδι, αλλά θα δείξουν και τη δυναμική του συλλόγου. Έχουν ενημερωθεί οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων, να τροποποιήσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα, ώστε να μην λείψει κανείς από το “παλατάκι” στο παιχνίδι, όπου η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, χρειάζεται την βοήθεια όλων, για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Δυναμικό “παρών” αναμένεται να δώσουν όμως και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι, δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές και οι παίκτες του ΟΦΗ, θα έχουν την ώθηση, για να πετύχουν την άνοδο. Η είσοδος και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook