Αήττητες πρωταθλήτριες Κρήτης οι κορασίδες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τις Νεάνιδες, όπου ο ΟΦΗ, έφτασε μέχρι και τους 8 της Ελλάδος και στην κατηγορία Κορασίδων, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης, συνεχίζοντας την κυριαρχία του, στα αναπτυξιακά των κοριτσιών, στο νησί.

Να σημειωθεί ότι, τόσο στις Νεάνιδες, όσο και στις Κορασίδες, ο ΟΦΗ πήρε αήττητος, τους τίτλους στην Κρήτη.

Στις Κορασίδες, τα κορίτσια του ΟΦΗ, έκαναν δυο νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια με τη ΓΕΗ, στους τελικούς.

Στον πρώτο τελικό, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, κέρδισαν με 3-1 σετ (25-15, 20-25, 25-12, 25-15), ενώ στον δεύτερο τελικό, που έγινε στο κλειστό του Λίντο, τα κορίτσια του ΟΦΗ, αν και χρειαζόταν δυο σετ για να στεφθούν πρωταθλήτριες, τελικά πήραν τη νίκη, ξανά με 1-3 (25-15, 20-25, 25-12, 25-15).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, έχει συνδέσει το όνομα του, με τους τίτλους του ΟΦΗ, στα αναπτυξιακά των κοριτσιών, ανέφερε ότι “συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτή τη νέα τους επιτυχία. Εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όλη τη χρονιά και άξιζαν τον τίτλο. Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ΓΕΗ για τα δυο δυνατά παιχνίδια στους τελικούς. Θα πάμε στο Πανελλήνιο, ως πρωταθλητές  Κρήτης, για το καλύτερο”.

Tις απονομές στα κορίτσια του ΟΦΗ, έκαναν ο αναπληρωτής περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης και η παράγοντας του βόλεϊ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Μαρία Καλουδιώτη.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Πρινιωτάκη, Πιτσικάκη, Τζώρτα, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Πιτσούλη, Ζλατιλίδου, Νεκταρίου, Προύφα.

ΓΕΗ (Μ. Καπαρουνακης):  Κασαπάκη, Ζαφειροπούλου, Γιαννοπούλου, Σεβαστάκη, Καλαιτζάκη, Μαραγκάκη, Χατζάκη, Νικητάκη, Φαρσαράκη, Φθενού, Θαλασσινού, Μιχάκου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook