Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 24/11 20:30

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 23/11 21:04

Ο Χρυσός Σερρών αποθεώνει τον Ευγένιο Γκέραρντ

Πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, ο Ευγένιος Γκέραρντ ανακάλυψε το Νίκο Ιορδανίδη σε ένα παιχνίδι του τοπικού Σερρών και με αφορμή το προχθεσινό παιχνίδι, ο Χρυσός Σερρών βρήκε την αφορμή να τον αποθεώσει και να τον ευχαριστήσει.

Μανώλης Σαρρής / 23/11 16:54

Black Friday και στους «Snakes»

Η φρενίτιδα της Black Friday που έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα θα απασχολήσει αύριο και τον κόσμο του ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 21/11 19:13

Video: Σκουλάς πασάρει και Ψαραντώνης σκοράρει!

Δείτε σε video από την Θύρα 8 την σκηνή που έκλεψε την παράσταση πριν την έναρξη του χθεσινού παιχνιδιού όταν ο Ψαραντώνης έκανε κόλπα με την μπάλα και τον κόσμο να του ζητάει να βάλει γκολ!

Μανώλης Σαρρής / 21/11 17:15

Ηλία ευχαριστούμε για όλα!

Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στον άνθρωπο που έτρεξε για να γίνει πραγματικότητα η χθεσινή εκδήλωση δείχνοντας την τεράστια αγάπη του στον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Μανώλης Σαρρής / 21/11 16:37

Δύο μεγάλες μορφές στο «Γεντί Κουλέ»!

Το «Γεντί Κουλέ» έζησε μεγάλες στιγμές το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο ξεχώρισαν και πρόσωπα που αναμφίβολα έχουν την δική τους ιστορία.

Μανώλης Σαρρής / 20/11 23:03

Η συγκίνηση του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη

Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» μετά από αρκετά χρόνια και δεν έκρυψε την μεγάλη συγκίνηση μετά την συνάντηση με τα παιδιά του.

Μανώλης Σαρρής / 20/11 13:02

Ο Δήμαρχος και οι παιχταράδες!

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τίμησε με την παρουσία του την χθεσινοβράδινη εκδήλωση και σαν ποδοσφαιρόφιλος που είναι βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τους μεγάλους παίκτες του παρελθόντος.