Παρασκήνια

Μανώλης Σαρρής / 20/09 12:56

To φιλικό που χάλασε για τα εισιτήρια

Η Ρόδος έκανε πρόταση στον ΟΦΗ προκειμένου να τον φιλοξενήσει στο «σμαραγδένιο νησί» όμως η μηδαμινή διαθεσιμότητα είχε ως αποτέλεσμα να «ναυαγήσει».

Μανώλης Σαρρής / 19/09 20:40

Ο ΟΦΗ θέλει σέντρα αλλά…

Ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που, αν του δινόταν η δυνατότητα, θα ζητούσε σέντρα εδώ και τώρα. Όμως η Football League έχει άλλα σχέδια.

Gentikoule.gr / 19/09 19:23

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 18/09 18:32

Άγγλος παίκτης υποστηρίζει ότι έπαιξε στον ΟΦΗ!

Ο κύριος λέγεται Ντέιβιντ Ολαόγιε και πρόσφατα πήρε μεταγραφή για ομάδα της Αργεντινής. Μέχρι τώρα τίποτα σπουδαίο. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Μανώλης Σαρρής / 17/09 13:44

Ο «μπαλαντέρ» Παπατόλιος

Νέο ρόλο φαίνεται ότι έχει βρει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Θανάση Παπατόλιο που στα τελευταία παιχνίδια τον χρησιμοποιεί στην θέση του αριστερού μπακ.

Μανώλης Σαρρής / 14/09 15:40

Γιορτή χωρίς (πολλούς) καλεσμένους

Ο ΟΦΗ πήρε άριστα στην διοργάνωση της χθεσινής γιορτής που ήταν κομψή και ανάλογη των περιστάσεων όμως δυστυχώς αρκετός κόσμος γύρισε την πλάτη.

Μανώλης Σαρρής / 14/09 13:19

Η συγκινητική συνάντηση Πουρσανίδη – «Παπ»

Όπως αναφέραμε χθες, ο Ηλίας Πουρσανίδης ήρθε στο Ηράκλειο για χάρη του Ευγένιου Γκέραρντ και δεν έλειψε η συγκίνηση από την συνάντηση του με το Νίκο Παπαδόπουλο.