Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 23/02 20:18

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 23/02 18:01

Ο καταλύτης Μπόατενγκ

Ο Γκανέζος ανεβάζει συνεχώς στροφές και με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή δίνει επιπλέον χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν.

Μανώλης Σαρρής / 23/02 14:48

Η ομάδα θα φέρει πίσω (και) τον κόσμο…

Η ομάδα έχει αρχίσει να δείχνει ότι αλλάζει και δεν είναι μόνο οι δύο σερί νίκες αλλά και η εικόνα της και μαζί με όλα τα κέρδη, το σημαντικότερο θα είναι να επιστρέψει και ο κόσμος στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Μανώλης Σαρρής / 23/02 12:53

Το «άγχος» του πρέπει…

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αποτελεί «καμπανάκι» για όλους με τους παίκτες του ΟΦΗ να χρειάζεται να διαχειριστούν το άγχος και την πίεση του «πρέπει να κερδίζει».

Μανώλης Σαρρής / 22/02 18:58

Στιγμιότυπα… αγνοούνται!

Ούτε… μισή κάμερα δεν βρέθηκε στο γήπεδο του Αιγινίου και κατά συνέπεια οι φίλοι του ΟΦΗ δεν θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις φάσεις από το σημερινό παιχνίδι. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μανώλης Σαρρής / 20/02 20:38

Το αντίο – γεμάτο πόνο και σεβασμό…

Ήταν από τα μεσημέρια που παρότι κερδίζει η ομάδα σου, εσύ δεν μπορείς να την χαρείς και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, αποχαιρέτησαν τον Μηνά, με τον δέοντα σεβασμό προς την μνήμη του.

Μανώλης Σαρρής / 20/02 19:38

Άρχισε να στρώνει το γήπεδο…

Ο αγωνιστικός χώρος του «Γεντί Κουλέ» έχει αρχίσει να βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και ήταν εμφανές στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μανώλης Σαρρής / 20/02 15:56

9 γκολ παθητικό σε 14 ματς και 5 σε ένα!

Αρκετοί βρέθηκαν να μειώσουν την χθεσινή πεντάρα όμως οι αριθμοί λένε ότι ο ΟΦΗ έβαλε πέντε γκολ στην, μέχρι χθες, δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Μανώλης Σαρρής / 20/02 13:11

Αυτή είναι η εξυγίανση;

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από την ημέρα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Άρη και τα εγκλήματα του Αρετόπουλου και η ΚΕΔ διέρρεε ότι τον έβαλε στο ψύγειο αλλά τον… εμφάνισε αμέσως!