Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 19/09 20:30

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 19/09 18:54

Και τώρα Διαμαντόπουλε;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σιμιτζόγλου θα ζητήσει και την έκθεση του διαιτητή για τις ανήθικες χειρονομίες του Πασχαλάκη και δεν την γλυτώνει με τίποτα αφού εάν έχει γράψει κάτι, έπρεπε και να τον αποβάλει.

Μανώλης Σαρρής / 19/09 13:18

Εκ του πονηρού…

Δημοσιεύματα του τελευταίου 24ωρου και «μπηχτές» κάνουν την εμφάνιση τους που μόνο πονηρά μπορούν να χαρακτηριστούν.

Μανώλης Σαρρής / 18/09 15:04

Ο μικρόψυχος Λουτσέσκου

Ο Ρατζβάν Λουτσέσκου πέραν του ότι έχει καταντήσει γραφικός, αποδεικνύεται και μικρόψυχος μη κάνοντας αναφορά καθόλου στον ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 17/09 15:35

Τέλος οι τζαμπατζήδες

Για πρώτη φορά θεσπίστηκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και όπως τονίζουν στον ΟΦΗ, δεν παρατηρήθηκε το φαινόμενο των τζαμπατζήδων.

Gentikoule.gr / 17/09 12:36

Αδιάβαστη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αφιέρωμα στον ΟΦΗ και τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μόνο που έπεσε εντελώς έξω δείχνοντας ότι το έγραψε, για να το γράψει.

Μανώλης Σαρρής / 17/09 10:54

Το πρώτο (επίσημο) τεστ απέτυχε

Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπου το γήπεδο γέμισε, υπήρξε αρκετή (δικαιολογημένη) γκρίνια και μουρμούρα και η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά δεν πήγε όπως θα έπρεπε να πάει το νέο σύστημα.

Κώστας Παπαδόπουλος / 16/09 21:30

Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν αμέσως!

Να αφήσει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την κακή εικόνα πρέπει από σήμερα ο ΟΦΗ, και να συγκεντρωθεί για το κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Μανώλης Σαρρής / 15/09 22:43

Αστείος όπως και το μαλλί του

Ο Αλέξανδρος ο Πασχαλάκης που τυχαίνει να παίζει στον ΠΑΟΚ, είπε να το παίξει ψευτόμαγκας με λέξεις χειρίστου είδους ενώ δεν είχε και τα… κότσια να ζητήσει καν συγνώμη στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.