Ένα ευχέλαιο και γρήγορα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την κακοδαιμονία που συνεχίζει να διακατέχει τον ΟΦΗ από την περσινή σεζόν με τους τραυματισμούς αλλά και το πρόγραμμα “φωτιά” που ακολουθεί για την ομάδα.

H κακοδαιμονία που διακατέχει τον ΟΦΗ από την περσινή σεζόν δεν λέει να αφήσει ήσυχη την ομάδα. Από την στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας είναι ζήτημα αν ο Φώτης Τακιανός έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις από τα δάχτυλα του ενός χεριού έχοντας όλους του παίκτες στην διάθεση του.

Το άσχημο για τον ΟΦΗ είναι εκεί που βλέπει τα προβλήματα του να μικραίνουν διογκώνονται. Ο Παπαδάκης μετά το πρόβλημα που είχε έκανε κάποιες προπονήσεις και πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, ωστόσο αισθάνεται ξανά ενοχλήσεις. Ο Βουκαντίνοφ από την μέρα που υπόγραψε συμβόλαιο στον ΟΦΗ δεν έχει κάνει περισσότερες από δύο προπονήσεις και το γλυκό ήρθε να δέσει με τον τραυματισμό του Καραδολάμη.

Ο Φώτης Τακιανός έχοντας ένα μικρό ρόστερ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση μέχρι στιγμής, να μην μπορεί να προπονεί όλους τους παίκτες του μαζί, την στιγμή που για τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα πρόγραμμα βουνό, καθώς έχει αρκετά δύσκολα παιχνίδι μέχρι την 5η αγωνιστική με ομάδες που θα είναι από τις πρωταγωνίστριες στην κατηγορία και θα διεκδικήσουν την άνοδο τους. Κηφισιά εντός, Ίκαροι Σερρών εκτός, Αίολος Τρικάλων εντός και Παγκράτι εκτός είναι ένα πρόγραμμα φωτιά για τον ΟΦΗ που καλείται να δείξει από νωρίς στο πρωτάθλημα χαρακτήρα και να αντεπεξέλθει.

Η αρχή γίνεται με την Κηφισιά. Ίσως το δυσκολότερο απ’όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο ΟΦΗ με σίγουρη απουσία αυτή του Βουκαντίνοφ και έχοντας τρία ερωτηματικά ακόμα μέχρι στιγμής (ΚαραδολάμηςΠαπαδάκης, Τσερκιτζόγλου) καλείται να δείξει μαχητικότητα και να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι.Η ήττα της πρεμιέρας δεν θα πρέπει να αποτελέσει άλοθι και δικαιολογία για τον κόσμο που εφόσον μπορεί οφείλει να βρεθεί στο ΒΑΚ  και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − one =