Το “θαύμα” του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το “θαύμα” του ΟΦΗ και το πως μερικοί ξεχνούν που βρισκόταν η ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι αναθεματίζοντας της για το γεγονός πως έφτασε να παίζει την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική. 

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ έφτασε να παίζει την παραμονή του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Ένα σενάριο σε καμία περίπτωση ρεαλιστικό αν αναλογιστεί κανείς τι “χρειάστηκε” ο ΟΦΗ να κάνει για να φτάσει στο σημείο αυτό. Γενικά τα περί κατορθώματος ταιριάζουν σε αυτή την ομάδα όταν μιλάμε για τάσεις αυτοκτονίας ανεξαρτήτου ρόστερ, προπονητή κλπ. Είναι δυστυχώς στο DNA της ομάδας.

Δεν έχω σκοπό να διαπομπεύσω αυτή την ομάδα και ας σας προϊδέασα ίσως για κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα.  Μην ξεχνάτε που έφτασε ο ΟΦΗ πριν από δύο καλοκαίρια, όταν το σενάριο διάλυσης ήταν κάτι παραπάνω από υπαρκτό και χρειάστηκε μια παρέα ανθρώπων με κοινό όραμα και την αγάπη τους για τον ΟΦΗ ώστε να σωθεί. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για την ομάδα με το πιο μικρό μπάτζετ της κατηγορίας, το να παίζει ο ΟΦΗ την παραμονή του την τελευταία αγωνιστική δεν είναι κάτι το αφύσικο.

Στον ΟΦΗ πλην μερικών εξαιρέσεων δεν υπάρχει η εμπειρία  και βέβαια δεν μπορείς να κατηγορήσεις για τίποτα αυτά τα παιδιά που προσφέρουν ότι μπορούν. Ο ΟΦΗ βάση το που έφτανε η τσέπη του έχει πετύχει διάνα σε ότι αφορά τους “πρωτοκλασάτους”. Το κακό είναι πως η ομάδα δεν έχει πολλές λύσεις από τον πάγκο αλλά όπως είπαμε με βάση τα οικονομικά της αυτούς μπορούσε να πάρει.

Οπότε επειδή αρκετοί που ούτε που πέφτει το ΒΑΚ δεν ξέρουν ας μην αναθεματίζουν γιατί πολλά ακούστηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + fourteen =