Σιδερίδης

Gentikoule.gr / 20/04 13:39

Αυτοί δεν είναι αθλητές αλλά ΗΡΩΕΣ

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για μια ομάδα που αν δεν λεγόταν ΟΦΗ θα είχε διαλυθεί από τον Γενάρη και για παίκτες που δεν είναι λιγόψυχοι αλλά ΜΑΓΚΕΣ.

Gentikoule.gr / 23/07 15:56

Έτσι το… άκουσα

O Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για όλα όσα… άκουσε από το χθεσινό φιλικό του ΟΦΗ με την Ναϊμέγκεν.

Gentikoule.gr / 19/05 18:32

Έγινε το πρώτο βήμα…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πετυχημένο φετινό πείραμα του ΟΦΗ αλλά και το γεγονός πως δεν μπορεί να είναι… κάθε χρονιά το Αϊ Γιαννιού!

Gentikoule.gr / 12/05 20:30

Στόχος επετεύχθη αλλά…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον στόχο της παραμονής που επετεύχθη για τον ΟΦΗ αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα θα πρέπει να πάει ένα βήμα παραπάνω.

Gentikoule.gr / 09/05 16:26

Το “θαύμα” του ΟΦΗ…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το “θαύμα” του ΟΦΗ και το πως μερικοί ξεχνούν που βρισκόταν η ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι αναθεματίζοντας της για το γεγονός πως έφτασε να παίζει την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική.

Gentikoule.gr / 17/03 18:24

H παραμονή περνάει από το ΒΑΚ

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή στον Λαγκαδά και την ανάγκη για νίκες στο ΒΑΚ, από το οποίο περνάει η παραμονή.

Gentikoule.gr / 03/03 18:10

Μην αδικείς τον εαυτό σου ρε ΟΦΗ…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που αδικεί τον εαυτό του και που έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμπερδεύει με την παραμονή οριστικά στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Gentikoule.gr / 17/02 16:57

Ο ΟΦΗ “χτίζει” χαρακτήρα

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στον blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που χρίζει χαρακτήρα και γεμίζει τους φιλάθλους του που τον βλέπουν από κοντά.

Gentikoule.gr / 03/02 20:40

Κρίμα ρε ΟΦΗ…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που σε κάνει να φεύγεις γεμάτος από το γήπεδο αλλά με ένα “αχ” για το γεγονός πως δεν κερδίζει σε παιχνίδια που κάνει δικά του.

Gentikoule.gr / 26/12 12:21

ΟΦΗ για φίλημα!

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule και κάνει τον απολογισμό για τον φετινό ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 24/11 12:43

Mπράβο ρε ΜΑΓΚΕΣ!

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, για την “πολυτέλεια” να έχει σε κάθε παιχνίδι διαφορετικούς πρωταγωνιστές και την υγεία που βγάζει.

Gentikoule.gr / 11/11 18:28

Επιτρέψτε μου να διερωτώμαι…

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στo Gentikoule για την πολύ καλή πορεία του μπασκετικού ΟΦΗ και διερωτάται αν αξίζει αυτά τα παιδιά να παίζουν σε άδειες εξέδρες και αν όσοι δεν έχουν πάει στο ΒΑΚ λόγω της απάθειας τους για το άθλημα δεν έχουν δει και παιχνίδια του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Gentikoule.gr / 28/10 16:50

Για 30΄ ΟΦΗ και μετά ΝΑΥΑΓΙΟ!

O Παύλος Σιδερίδης βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πως από το πρώτο καλό ημίωρο του αγώνα, ο ΟΦΗ οδηγήθηκε στο ναυάγιο και στην βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Gentikoule.gr / 20/09 16:58

Το 2011 ήταν ο Βλάχος, το 2012 ο Ξημέρης – τώρα τέρμα οι δικαιολογίες!

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στον blog του στο Gentikoule πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί ανεπιθύμητων προσώπων
για να μην πηγαίνει ο κόσμος στο ΒΑΚ και περιμένει την επιστροφή του κόσμου στο “παλατάκι”.

Gentikoule.gr / 25/07 20:05

Ο ΟΦΗ αλλάζει, μεγαλώνει και δυναμώνει

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει από το Γκάρντερεν για τον ΟΦΗ που αλλάζει, μεγαλώνει και δυναμώνει καταγράφοντας τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας που δημιουργείται από την αρχή.