ΟΦΗ χωρίς πλάνο και χωρίς διάθεση…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης παρακολούθησε από την Λεωφόρο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και σχολιάζει τι είδε για 93 λεπτά…

H αλήθεια είναι πως αναρωτιέμαι αν στον αγώνα που είδα εχθές υπήρχε ΟΦΗ. Γιατί ΟΦΗ θύμιζαν μόνο οι φανέλες. Κόντρα σε ένα αντίπαλο που και για να τον βρεις σε τέτοιο χάλι ούτε στα πιο τρελό σου όνειρα δεν πρόκειται, παρουσιάστηκες ακόμα πιο χάλι και από αυτόν.

Προσωπικά θεωρώ πως μπορεί να βρεθείς σε άσχημη μέρα, να μην σου κάτσει το ματς κ.ο.κ. Το να μην όμως έχεις διάθεση αυτό με πειράζει. Εγώ χθες είδα έναν ΟΦΗ που το μόνο που είχε διάθεση να κάνει ήταν να διώξει από την μπάλα στα πόδια του. Φοβισμένος λες και έπαιζε στο Καμπ-Νου άφησε τον Παναθηναϊκό να πάει τα επίπεδα της κατοχής ακόμα και στο 71%-26%.

Θα μπορούσαμε να κάναμε διαφορετική κουβέντα αν πιθανόν ο διαιτητής στην φάση που ο Κουτσιανικούλης βγήκε τετ-α-τετ δεν έδινε φάουλ και άφηνε ορθώς πλεονέκτημα. Όμως ακόμα και αν ο ΟΦΗ έφευγε με κάτι από την Λεωφόρο , αυτό αλλάζει την άσχημη εικόνα του.

Το να κάνεις 24 τελικές απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μια εβδομάδα νωρίτερα και χθες να έχεις με το ζόρι… μισή δεν δικαιολογείται. Ναι παίζεις στην έδρα σου, έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου όμως αυτή η μετάλλαξη πρέπει να προβληματίσει και δεν δικαιολογείται να μην έχεις ουσιαστικά κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ένας ΟΦΗ χωρίς πλάνο στο παιχνίδι, χωρίς διάθεση με το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Κάτι που το έκανε ο Παναθηναϊκός από μόνος του.

Κλείνοντας νομίζω θα ήταν πιο λογικό στον ΟΦΗ να κοιτάνε την εικόνα της ομάδας και όχι να μιλάνε για την διαιτησία. Σίγουρα διαιτητικά λάθη έγιναν και θα γίνονται αλλά εκτός από την φάση του Κουτσιανικούλη που είναι ακαταλαβίστικη η απόφαση του Δασκαλόπουλου  ο ΟΦΗ δεν μπορεί να φωνάζει, τουλάχιστον δείχνοντας αυτή την εικόνα. Με το να τα ρίχνεις όλα στην διαιτήσια η οποία δεν είδε το ένα εκατοστό οφσάιτ… κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος.

Σε μια εβδομάδα έρχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και με την εικόνα που έδειξες χθες ΟΦΗ, παίρνεις δεν παίρνεις ένα Χ στο Ελ Πάσο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Δερμιτζάκη φύγε. Είναι αμαρτία φέτος αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες να σύρονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Απλά Δερμιτζάκη φύγε και πάρτε ένα κανονικό προπονητή όχι άλλο από τον κουβά φτάνει.

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !Αναρωτιέμαι πραγματικά!Μήπως στηθήκαμε ? Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τόσο τραγική εμφάνιση,απέναντι σ’έναν τόσο τραγικό παναθηναϊκό!
    Κάτι πρέπει ν’αλλάξει άμεσα δεν ξέρω τι,ο προπονητής,το σύστημα,η 11αδα?άμεσα όμως!
    Τέλος εκνευρίζομαι αφάνταστα να πιάνεται τ’όνομα του ΟΦΗ,στα στόματα ολυμπιακών και παναθηναϊκων.Γιατί δεν βγαίνει ο Πουλινάκης να αποστασιοποιηθεί απ΄’όλα αυτά ?

  3. soy dinw ta synxaritiria moy aneta tha ebgene to x sto el paso .twra egw den eimai toso trelos poy na thelw na xasei i omada i na fernei x alla thelw na pezei swsta. egw pisteyw oti tha pexei me tin idia endekada sto agona me ton paok giati exei dimioyrgisei megalo problima stin omada o dermitzakis ta exei kanei ano kato. oi pektes blepoyn oti den xerei tin tyfla toy kai den toy exoyn sebasmo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 20 =