Ήττα που “πονάει” αλλά μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα στο Ψυχικό που “πονάει” τον ΟΦΗ με τον τρόπο που ήρθε αλλά και τα θετικά στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα. 

Σε ένα παιχνίδι που πολλοί το περιμένανε… “πολλά με λίγα” ο ΟΦΗ έδειξε ψυχή, πάθος και όλα τα απαιτούμενα ώστε να κοντράρει τον αντίπαλο του, κάτι το οποίο και κατάφερε. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Ψυχικό, ωστόσο τύχη και έλλειψη εμπειρίας στοίχησαν και έτσι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μια ήττα στο Ψυχικό δεν ήταν κάτι οδυνηρό για τον ΟΦΗ, ωστόσο με τον τρόπο που ήρθε πονάει.

Μέσα από μια ήττα όμως μπορούν να βγουν και θετικά συμπεράσματα και αυτά πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ. Η ομάδα έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και μόλις μια εβδομάδα μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ έδειξε ανταγωνιστικότητα και πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και οταν η απειρία αυτών των παιδιών έρθει σε μια ισορροπία με τον ενθουσιασμό τους τότε ο ΟΦΗ θα μπορέσει να κάνει και αρκετά παραπάνω πράγματα από αυτά που είναι φτιαγμένος. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και θα πρέπει να δείξει όσο άπειρη και αν είναι τα στοιχεία που χρειάζονται για να κερδίζει τέτοια ματς, τα οποία σου δίνουν και το κάτι παραπάνω.

Το παιχνίδι με το Παγκράτι είναι ένα ματς εξίσου δύσκολο, όμως ο ΟΦΗ του Ψυχικού, μπορεί να κάνει το διπλό. Μακάρι το πρώτο ροζ φύλλο να έρθει στο ΜΕΤΣ και η ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά και να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 1 =