Mπράβο ρε ΜΑΓΚΕΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, για την “πολυτέλεια” να έχει σε κάθε παιχνίδι διαφορετικούς πρωταγωνιστές και την υγεία που βγάζει. 

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η ομάδα δείχνει να πατάει σε στέρεες βάσεις και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ. Μια ομάδα που χτίστηκε για την παραμονή δείχνει πως μπορεί να την καθαρίσει από νωρίς το στόχο αυτό και να απαλλαγεί από το όποιο άγχος συνεχίζοντας να παίζει εκπληκτικό μπάσκετ.

Ένα μπράβο για αυτά τα παιδιά που πολλά από αυτά παίζουν για πρώτη φορά στην Α2 είναι λίγο. Ο ΟΦΗ  “φιγουράρει” στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αν δεν “ζαλιστεί” από την θέση αυτή μπορεί να παραμείνει ψηλά. Προσωπικά από αυτά τα λίγα που έχω δει στις 6 πρώτες αγωνιστικές από τον ΟΦΗ το σίγουρο είναι πως είναι πολύ περισσότερο ομάδα από κάποιες άλλες. Μπορεί να μην έχει τον σταρ που έχουν άλλες ομάδες για αυτή την κατηγορία, όμως ίσως και αυτό να είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Ο ΟΦΗ έχει την πολυτέλεια να έχει σε κάθε παιχνίδι διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Και αν ο Τζόρτζεβιτς είναι μόνιμα μέσα σε αυτούς σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής οι πρωταγωνιστές αλλάζουν. Ραζής, Πλιούκας, Δεληγιώργης, Βαγενάς, Μάρτζος και Τραϊανός συνεισφέρουν τα μέγιστα στον ρόλο που τους δίνεται και έτσι ο ΟΦΗ παίρνει από τον κάθε παίκτη την ενέργεια που θέλει.

Ο φετινός ΟΦΗ βγάζει υγεία και ευχαρίστηση σε όποιον τον βλέπει και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η ανταμοιβή για αυτά τα παιδιά είναι να βλέπουν και λίγο κόσμο στο ΒΑΚ. Το Σάββατο υπήρχαν δικαιολογίες που δεν θα υπάρχουν και στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − eleven =