Ο ΟΦΗ αλλάζει, μεγαλώνει και δυναμώνει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει από το Γκάρντερεν για τον ΟΦΗ που αλλάζει, μεγαλώνει και δυναμώνει καταγράφοντας τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας που δημιουργείται από την αρχή.

Ο ΟΦΗ κλείνει 1 μήνα που έχει μπει στο γήπεδο και κάνει προπονήσεις και ήδη τα σημάδια βελτίωσης που έχει κάνει από την πρώτη μέρα είναι εμφανή. Τα θεμέλια μπήκαν στο Ηράκλειο και η ομάδα βρίσκεται στο οικοδόμημα μιας πολυκατοικίας. Περίπου 3 εβδομάδες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Αν πάμε το  χρόνο πίσω θα δούμε πως τέτοια εποχή πέρσι η ομάδα δεν είχε κάνει ακόμα την πρώτη της προπόνηση. Ο ΟΦΗ αλλάζει, μεγαλώνει, δυναμώνει και δημιουργεί απαιτήσεις. Απαιτήσεις όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό. Η ομάδα έχει ολοκληρώσει κατά 95% το ρόστερ της καθώς απομένει μία ακόμα κίνηση, αυτή του στόπερ την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες δεν βρίσκονται ακόμα στα μισά της στελέχωσης του. 

Οι μέρες στο Γκάρτενερ περνούν με τους παίκτες να χύνουν κιλά ιδρώτα στο “καταφύγιο” που έχει καταλύσει ο ΟΦΗ με τον πάντα απαιτητικό Παύλο Δερμιτζάκη να τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση με αυτά που βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και έχει δείξει ένα πρόσωπο που βάση του σταδίου προετοιμασίας που βρίσκεται κρίνεται ικανοποιητικό.

Αρκετά πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις βγήκαν και ακόμα και στο χθεσινό φιλικό κόντρα σε μια ομάδα που είναι αρκετά πιθανό να μην μπορούσε να σταθεί ούτε στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ο ΟΦΗ δεν χαρίστηκε και επί 90 λεπτά κοιτούσε πως να δημιουργήσει. Θεωρώ πως και το γεγονός πως κόντρα σε αυτή την άσημη De Veluwse Boys oι παίκτες του ΟΦΗ έπεφταν για τάκλιν  μέχρι το 90΄ δεν περνάει στα ψηλά. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το 10 γκολ της ομάδας.

Ο Μανώλης Σαρρής έγραψε νωρίτερα στο προσωπικό του blog πως  ο περήφανος οπαδός του ΟΦΗ ξεκίνησε να βρίσκει και πάλι την χαμένη του αξιοπρέπεια και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Ο φετινός ΟΦΗ δείχνει ικανός να βάλει τις βάσεις για να ανεβαίνει ο πήχης και η ομάδα να βαδίσει στα χνάρια της εποχής του μεγάλου Ολλανδού.

Ο ΟΦΗ αλλάζει, μεγαλώνει και δυναμώνει και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + ten =