Μην αδικείς τον εαυτό σου ρε ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που αδικεί τον εαυτό του και που έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμπερδεύει με την παραμονή οριστικά στα τρία επόμενα παιχνίδια. 

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΟΦΗ κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τον ΟΦΗ. Είναι κρίμα για την ομάδα να χάνει τέτοια παιχνίδια. Και αν το παιχνίδι με το Παγκράτι πήγαινε γυρεύοντας για να το χάσει και ίσως και να του άξιζε η ήττα αυτό με την Καβάλα αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό.

Η αλήθεια είναι πως μη έχοντας εικόνα στο παιχνίδι με την Καβάλα ίσως και να μην είμαι δίκαιος απέναντι στον ΟΦΗ. Όμως όταν κάνεις ένα παιχνίδι δικό σου, δεν μπορεί να σου φταίει μόνο η διαιτησία, κάτι θα έχεις κάνει και εσύ λάθος. Ότι έγινε-έγινε και πλέον ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα για τον ΟΦΗ με ομάδες που είναι υποδεέστερες από εκείνον όμως που “καίγονται” για νίκες καθώς βρίσκονται σε πιο δυσχερή θέση από τον ΟΦΗ.

Τα επόμενα τρία παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΟΦΗ να “καθαρίζει” με την παραμονή και να μπορεί και ο ίδιος απαλλαγμένος από το όποιο άγχος έχει να ξεμπερδεύει και να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα.

Είδωμεν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 − two =