Κρίμα ρε ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που σε κάνει να φεύγεις γεμάτος από το γήπεδο αλλά με ένα “αχ” για το γεγονός πως δεν κερδίζει σε παιχνίδια που κάνει δικά του. 

Aυτόν τον ΟΦΗ πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις. Παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το πόντο, οι παίκτες και ο προπονητής δίνουν όλο τους το είναι και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ένας φίλαθλος του ΟΦΗ ή ακόμα και οπαδός της ομάδας που δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα μια ήττα ακόμα και αν αυτή είναι από έναν “μεγάλο” αντίπαλο, φεύγει “γεμάτος” από το γήπεδο.

Σίγουρα είναι κρίμα παιχνίδια που τα παλεύεις μέχρι το τέλος και δει με τους μεγάλους να τα χάνεις στις λεπτομέρειες γιατί μια νίκη επί της ΑΕΚ και κάθε ΑΕΚ σου δίνει εκτός από βαθμούς και ηθική ικανοποίηση, ψυχολογία αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ όμως αποτελεί παρελθόν και έρχεται μια σειρά αγώνων για τον ΟΦΗ εξαιρετικά δύσκολων με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Πρώτα το Ψυχικό στο ΒΑΚ και μετά αυτό με την Καβάλα εκτός έδρας.

Η ομάδα έχει δείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και στο παιχνίδι με το Ψυχικό έχει τις πιθανότητες της για τη νίκη. Αυτό που πρέπει να καταφέρει να κάνει ο ΟΦΗ είναι να μην τα χάνει όταν σε παιχνίδια που δεν είναι φαβορί αλλά αουτσάιντερ βρίσκεται μπροστά στο σκορ, γιατί είναι κρίμα όταν κάνεις μια τόσο μεγάλη προσπάθεια να μην ανταμείβεσαι στο τέλος.

Το πάθημα με την ΑΕΚ πρέπει να γίνει μάθημα για τον ΟΦΗ εν όψει Ψυχικού γιατί η ομάδα έχει τα φόντα για να πάρει τη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × five =