Επιτρέψτε μου να διερωτώμαι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στo Gentikoule για την πολύ καλή πορεία του μπασκετικού ΟΦΗ και διερωτάται αν αξίζει αυτά τα παιδιά  να παίζουν σε άδειες εξέδρες και αν όσοι δεν έχουν πάει στο ΒΑΚ λόγω της απάθειας τους για το άθλημα δεν έχουν δει και παιχνίδια του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προσπαθώντας να ανεβάσει το brand name της έβγαλε στην αγορά νερό με το όνομα του ΟΦΗ. Σε αντίθεση πάντως με τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο μπασκετικός είναι να τον πιεις στον ποτήρι. Μπορεί η ομάδα να μην παίζει εκπληκτικό μπάσκετ, όμως παίρνει αυτό που ζητάει και της αναλογεί χάρις τον τσαμπουκά της, την δίψα της, το ταλέντο της και τον χαρακτήρα που δείχνουν αυτά τα παιδιά. Πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις αυτή την ομάδα και φεύγεις γεμάτος από το γήπεδο.

Το εντυπωσιακό του φετινού εγχειρήματος είναι πως 7 παίκτες από αυτούς που έχει στο ρόστερ η ομάδα πατάνε για πρώτη φορά παρκέ της Α2. Ο ΟΦΗ στα 5 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχει απολογισμό 3 νίκες και δυο ήττες πάλεψε όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με την ΑΕΚ. Έχασε στην δεύτερη παράταση από το Ψυχικό που έχει ένα μπάτζετ πολλαπλάσιο από τον ΟΦΗ και κέρδισε την Καβάλα που στην αρχή του πρωταθλήματος προέβαλε σαν ένα από τα φαβορί για την άνοδο, ενώ έπραξε και το ίδιο με το Παγκράτι και την Αγία Παρασκευή.

Η ανταμοιβή για αυτά τα παιδιά εκτός από τον μισθό τους είναι να βλέπουν και ένα ΒΑΚ με αρκετό κόσμο αν όχι τουλάχιστον γεμάτο. Άλλωστε όταν μιλάμε για ένα γήπεδο 800-900 θέσεων είναι ντροπή για τον κόσμο του ΟΦΗ να μην μπορεί να το γεμίσει. Προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο που ακόμα και τα 5 ευρώ τα θεωρεί υστέρημα για να το διαθέσει, ωστόσο δεν νομίζω πως δεν μπορεί να γεμίσει το ΒΑΚ ο υπόλοιπος κόσμος.

Πολλοί βρίσκουν το άθλημα μακρινό από την δική τους προτίμηση. Κατανοητό και αυτό. Επιτρέψτε μου όμως να διερωτώμαι αν αυτοί οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν έχουν κάτσει να δουν ένα παιχνίδι της Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού με φίλους τους (εκτός αν δεν κάνετε κακές παρέες), που υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες.

Όσοι λοιπόν το έχουν πράξει… ας διερωτηθούν αν αξίζει τον κόπο να κάνουν μια επίσκεψη στο ΒΑΚ και να στηρίξουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + fifteen =