ΟΦΗ για φίλημα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule και κάνει τον απολογισμό για τον φετινό ΟΦΗ.

Το 2013 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ. Η ομάδα μπορεί να μην κέρδισε στο τελευταίο της παιχνίδι με το Λαύριο, όμως η υγεία και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο σου αφήνουν μια αισιόδοξη νότα. Ο απολογισμός μέχρι στιγμής δεν είναι θετικός αλλά θετικότατος για τον ΟΦΗ, που δείχνει πως μπορεί να καθαρίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση παραμονή και να πάει για ένα καλό πλασάρισμα.

Ένας ΟΦΗ με τα χαμηλότερα αν όχι το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας έχει καταφέρει να τον σέβονται όλοι και να άπαντες που τον έχουν αντιμετωπίσει να μιλάνε για την πιο καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο κόοτς Φώτης Τακιανός έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο Κρητικό κοινό πέρσι όταν με τόσα οικονομικά προβλήματα και εν μέσω τραυματισμών έσωσε την ομάδα κάνοντας προπονήσεις με 5 και 6 παίκτες.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στην Επιτροπή Μπάσκετ, η οποία μέχρι στιγμής είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Στον ΟΦΗ κινήθηκαν μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη τους, πληρώνουν στην ώρα τους και το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ κλίμα στην ομάδα είναι ένδειξη και των σωστών υποχρεώσεων.

Ο ΟΦΗ βγάζει υγεία και για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια θα πρέπει και ο κόσμος να γίνει πιο ενεργός. Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να χαίρεσαι την ομάδα σου ακόμα και στις ήττες και ο φετινός ΟΦΗ το έχει καταφέρει αυτό στο έπακρον με την ευχή όλων αυτά τα παιδιά να έχουν υγεία και να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλή χρονιά να έχουμε!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − seven =