Το 2011 ήταν ο Βλάχος, το 2012 ο Ξημέρης – τώρα τέρμα οι δικαιολογίες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στον blog του στο Gentikoule πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί ανεπιθύμητων προσώπων
για να μην πηγαίνει ο κόσμος στο ΒΑΚ και περιμένει την επιστροφή του κόσμου στο “παλατάκι”

Ακούγοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με  έπιασε μελαγχολία. Ο Μανόλης Θέμελης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο στούντιο του Athletic Radio ρώτησε τον συνάδελφο περίπου στην έναρξη του αγώνα αν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Η απάντηση που πήρε ήταν “Όχι, σήμερα το Ιβανώφειο δεν έχει πολύ κόσμο, περίπου 500 φίλοι του Ηρακλή βρίσκονται στο γήπεδο”. Αργότερα στην εξέλιξη του παιχνιδιού οι φίλοι του Γηραιού όπως είπε ο συνάδελφος από την Θεσσαλονίκη σχεδόν τριπλασιάστηκαν.

Mιλάμε για έναν κόσμο, αυτόν του Ηρακλή που έχει φάει την μία πίκρα μετά την άλλη. Υποβιβασμός σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Δεν έχει να πιαστεί από πουθενά. Εκεί που έβλεπε την ομάδα του να παίρνει πρωταθλήματα , κύπελλα και να βρίσκεται σε τελικούς Τσαμπιονς Λιγκ, θα αναγκαστεί να την βλέπει και στο βόλεϊ να μην αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Και όμως αυτός ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα του παντού. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μπαίνω σε διακρίσεις. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μοναδικός και το έχει δείξει, όμως πρέπει να καταλάβει πως ΟΦΗ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όποιο άθλημα αγωνίζεται η ομάδα με αυτά τα τρία μαγικά γράμματα.

Μελαγχολώ γιατί όσοι παίκτες του ΟΦΗ φόρεσαν την φανέλα της ομάδας είναι ζήτημα αν είδαν έστω μια φορά 500 άτομα στο γήπεδο. Την μία ήταν ο Βλάχος, την άλλη ο Ξημέρης τώρα ποιος;

Ας μην μείνουν αυτά τα παιδιά για ακόμα ένα ματς μόνα. Το ΒΑΚ είναι πολύ μικρό για να μας χωρέσει. Άλλωστε ο αντίπαλος κάτι χρωστάει από πέρσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 14 =