Ο ΟΦΗ “χτίζει” χαρακτήρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στον blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που χρίζει χαρακτήρα και γεμίζει τους φιλάθλους του που τον βλέπουν από κοντά. 

Έχω γράψει επανειλημμένως πως αυτόν τον ΟΦΗ χαίρεσαι να τον βλέπεις. Χαίρεσαι να τον βλέπεις ακόμα και στις ήττες, πόσο μάλλον στις νίκες.  Αν εξαιρέσεις 1-2 παιχνίδια την φετινή σεζόν, ο ΟΦΗ βγάζει ότι θέλει να δει ένας φίλαθλος που πάει στο γήπεδο ή για καλή του τύχη μπορεί να τον δει μέσω Live Streaming, όπως εγώ χάρις τον καλό συνάδερφο Σταύρο Λυριτζάκη που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το Κρητικό μπάσκετ. Δεν χρειάζεται βέβαια να επαινώ έναν άνθρωπο που με τα χρόνια έχει αποδείξει την προσφορά του στο Κρητικό μπάσκετ.

Ας επανέλθω όμως στο θέμα μας. Ο ΟΦΗ βγάζει στο γήπεδο πάθος, ψυχή, ομαδικότητα και πολλές φορές και θέαμα. Η ομάδα “χτίζει” χαρακτήρα και αν ο ΟΦΗ είχε περισσότερο βάθος και δεν στηριζόταν σε 6-7 παίκτες, θα μπορούσε ακόμα και να διεκδικήσει θεωρώ με αξιώσεις την άνοδο. Όσοι έχουν δει από την αρχή της σεζόν την ομάδα νομίζω πως θα συμφωνήσουν μαζί μου. Άλλωστε και πολλοί προπονητές από αντίπαλες ομάδες παραδέχονται πως ο ΟΦΗ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Ο ΟΦΗ σε δύο κολλητά παιχνίδια με τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας ΑΕΚ και Ψυχικό είχε μία ήττα και μία νίκη και αν υπήρχε μεγαλύτερη εμπειρία θα μπορούσε να είχε πάρει και το παιχνίδι στην Ζωφριά. Η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί να κινδυνέψει και πλέον απαλλαγμένη από το άγχος μπορεί να αποδίδει και καλύτερα κάτι που φαίνεται στο παρκέ. Το ευχάριστο είναι πως ολοένα και περισσότερος κόσμος μαζεύεται στο ΒΑΚ. Σίγουρα τα 300-350 άτομα δεν είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός, όμως από τα 50-100 που μαζεύονταν στην αρχή… είναι μια πρόοδος.

Η διοίκηση από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί για να μαζευτεί περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και ας ελπίσουμε να υπάρχει και μεγαλύτερη ανταπόκριση στην συνέχεια.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − six =