Χαίρεσαι να τον βλέπεις ακόμα και στις ήττες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες του ΟΦΗ, μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις ακόμα και στις ήττες. 

O ΟΦΗ μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετράει 3 συνεχόμενες ήττες. Στην ομάδα πάντως δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς παρά τις 3 αυτές ήττες ο ΟΦΗ έπαιξε παλεύοντας όλα τα παιχνίδια, τα οποία έχασε με μικρή διαφορά. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως λίγη σημασία έχει αυτό.

Λίγη γιατί η ομάδα δεν πήρε το ζητούμενο που ήταν και η νίκη αλλά και γιατί δεν θα κινδυνέψει ώστε να μπει σε διαδικασίες διαφορών. Έδω που τα λέμε είναι και κάπως φυσιολογικό να έρθουν και κάποιες ήττες καθώς ο ΟΦΗ βγάζει τα παιχνίδια με 7 παίκτες. Το ευχάριστο για τον ΟΦΗ είναι πως αυτή η ομάδα βγάζει υγεία και χαίρεσαι να την βλέπεις ακόμα και στις ήττες.

Έτσι έγινε και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ένας ΟΦΗ που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό -καθώς χτύπησε ίωση τα αποδυτήρια της ομάδας με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να πάνε με μία και δύο προπονήσεις στο παιχνίδια αλλά και με καμία, όπως ο Απόλλων Δεληγεώργης- παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και αν δεν υπήρχε η διακοπή λόγω της φωτοβολίδας, στην οποία είχε αποκτήσει ένα ρυθμό και με ένα come back είχε πάρει το προβάδισμα, ίσως και να είχε πάρει το παιχνίδι.

Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ είναι η ενέργεια που έχει. Πλέον ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΒΑΚ, το οποίο ο ΟΦΗ πρέπει να το κατακτήσει ώστε να πάρει και τα πάνω του. Να πάρει και τα πάνω τώρα που τα έχει πάρει και ο κόσμος, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δίνει το παρών στο ΒΑΚ και όχι μόνο. Αναφέρομαι φυσικά στους φίλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Ζωγράφου και προτίμησαν να στηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, την ώρα μάλιστα που θα μπορούσαν από τις τηλεοράσεις τους να δουν τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ.

Νέα αρχή με τον Ηρακλή! Αυτό είναι το σύνθημα στον ΟΦΗ και το Σάββατο με την στήριξη του κόσμου θα γίνει πράξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − 7 =