Για 30΄ ΟΦΗ και μετά ΝΑΥΑΓΙΟ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Σιδερίδης βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πως από το πρώτο καλό ημίωρο του αγώνα, ο ΟΦΗ οδηγήθηκε στο ναυάγιο και στην βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. 

Προσωπικά δεν περίμενα από τον ΟΦΗ να πάει στο “Καραϊσκάκη”, να πετύχει δύο μπαλάκια και να φύγει. Και κανείς νομίζω. Όμως περίμενα όμως να δω μια ομάδα, που θα παλέψει για 90 λεπτά, θα τρέχει ασταμάτητα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις κόντρες και ότι βγει.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε για μισή ώρα στο Καραϊσκάκη και μετά έπεσαν οι διακόπτες. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους το σκορ θα μπορούσε να ήταν και το τελικό. Κι’ομως ο ΟΦΗ παρότι γλύτωσε να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και να κοιτάξει πως θα αναδιοργανωθεί στην επανάληψη για να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό… είπε να μείνει στα αποδυτήρια.

Μετά το πρώτο 30λεπτα του αγώνα δεν υπάρχει ΟΦΗ στο γήπεδο. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και παρότι ισοφαρίστηκε άμεσα δεν πελαγοδρομούσε μέχρι το 30΄. Από εκεί και πέρα το χάος. Και αν είδαμε ένα πολύ καλό Ολυμπιακό στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους που πίεσε τον ΟΦΗ -που από τύχη και από τον κορυφαίο μέχρι τότε Δασκαλάκη- δεν δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στην επανάληψη οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν 4 τέρματα χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ.

Στην επανάληψη δύο λάθη από τον Σήφη, ένα ναυάγιο από τον ΟΦΗ και ομάδα με 5 γκολ στην πλάτη και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν άρδην γιατί είναι ντροπή για τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση με τον Άρη είναι μια καλή ευκαιρία και πιθανόν τελευταία η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να μην αφήσει τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
    Να προσθέσω επίσης,να σταματήσουν οι χαιρετούρες στους παίκτες από την στιγμή που δεν τ ἀξίζουν (βλέπε σήφη,μονιάκη,γκαλέτι).
    Αυτό που μ’ενόχλησε ήταν το φιλικό κλίμα,,,δασκαλάκης….αλλαγή γκαλέτι….τι στον …. ??
    Πάλι καλά που δεν τους δώσαμε και καμία ανθοδέσμη με αναμνηστική πλακέτα για το x με μπενφίκα !
    Θέλουμε δουλειά και κάτω τα κεφάλια!Και επιτέλους νίκη !!!

  2. Kala ta les.Alla prepei na poume episis pos h omada mas se ola ta mats exei deixsei oti einai aproponiti , agimnasti xoris fisiki katastasi , pethainoun meta to 70 se ola ta mats den einai tyxaio !!!
    makari o pinto na tous trexsei ligo . mexri tora prospathei na gnorisei to yliko.oson afora tin allagi tou galleti file giorgo meta to 3-1 logiko htan na mpei gia tin apotheosei , den ypeirxe logos kai omada gia na evaze makoukoula i opoiondipote allo !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + one =