Παρασκήνια

Μανώλης Σαρρής / 21/11 19:13

Video: Σκουλάς πασάρει και Ψαραντώνης σκοράρει!

Δείτε σε video από την Θύρα 8 την σκηνή που έκλεψε την παράσταση πριν την έναρξη του χθεσινού παιχνιδιού όταν ο Ψαραντώνης έκανε κόλπα με την μπάλα και τον κόσμο να του ζητάει να βάλει γκολ!

Μανώλης Σαρρής / 21/11 17:15

Ηλία ευχαριστούμε για όλα!

Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στον άνθρωπο που έτρεξε για να γίνει πραγματικότητα η χθεσινή εκδήλωση δείχνοντας την τεράστια αγάπη του στον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Μανώλης Σαρρής / 21/11 16:37

Δύο μεγάλες μορφές στο «Γεντί Κουλέ»!

Το «Γεντί Κουλέ» έζησε μεγάλες στιγμές το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο ξεχώρισαν και πρόσωπα που αναμφίβολα έχουν την δική τους ιστορία.

Μανώλης Σαρρής / 20/11 23:03

Η συγκίνηση του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη

Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» μετά από αρκετά χρόνια και δεν έκρυψε την μεγάλη συγκίνηση μετά την συνάντηση με τα παιδιά του.

Μανώλης Σαρρής / 20/11 13:02

Ο Δήμαρχος και οι παιχταράδες!

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τίμησε με την παρουσία του την χθεσινοβράδινη εκδήλωση και σαν ποδοσφαιρόφιλος που είναι βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τους μεγάλους παίκτες του παρελθόντος.

Μανώλης Σαρρής / 20/11 10:29

25 χρόνια μετά πήραν την ίδια πόζα!

Οι τρομερές στιγμές που εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο «Βαρδινογιάννειο» με τους παίκτες του ΟΦΗ να επιστρέφουν στο «σπίτι» τους είχαν ως αποτέλεσμα και μια καταπληκτική φωτογραφία.

Gentikoule.gr / 18/11 13:22

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 17/11 17:36

Ο ανιστόρητος κύριος Μαθιουλάκης

Ο πρόεδρος του Πλατανιά Μανώλης Μαθιουλάκης έδειξε, για ακόμα μια φορά, ότι έχει ελάχιστες γνώσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί προφανώς αγνοεί το που βρίσκεται, ιστορικά, ο Πλατανιάς και το που ο ΟΦΗ. Και οι δηλώσεις που έκανε αυτό δείχνουν.

Μανώλης Σαρρής / 14/11 12:35

Video / Νέο κάλεσμα του «Τζούγκα» για την Δευτέρα!

Ο μεγάλος Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας και καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν για να τιμήσουν όλοι τον Ευγένιο Γκέραρντ.