Παρασκήνια

Μανώλης Σαρρής / 20/02 17:27

Άλλα κόλπα από τον ΟΦΗ

Εκεί που λέγαμε ότι δεν τα έχουμε δει όλα από τον φετινό ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος βάζει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας όπως η κομπίνα στο πρώτο γκολ.

Gentikoule.gr / 20/02 16:09

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 18/02 19:50

Όλοι για τον Άνεστη!

Με την σέντρα του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν ένα ακόμα έξτρα κίνητρο και έπαιξαν όλοι για τον 29χρονο μέσο.

Μανώλης Σαρρής / 17/02 20:02

Η αγωνία για τον φίλο του ΟΦΗ

Η παρέμβαση των φίλων του ΟΦΗ και η ψύχραιμη αντίδραση του διαιτητή στην έκκληση για βοήθεια. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ένας οπαδός του ΟΦΗ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε στον Αντώνιου ζητώντας του να πάει γιατρός στην κερκίδα που βρίσκονταν ο κόσμος της ομάδας. Ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική έδειξε  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 17/02 18:19

Φιλάκια πολλά και «ασπρόμαυρα»

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τα «τρίμπαλα», η «μονταζιέρα» της συμπρωτεύουσας συνεχίζεται και που να δείτε ορισμένοι τι σας έχει για μετά. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου απέδειξαν και αυτήν την αγωνιστική ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και είναι τρένο που δεν μπορεί να το εκτροχιάσει κανένας. Έτσι λίγα λεπτά μετά τη νίκη του ΟΦΗ  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 15/02 16:24

Ο… μποξέρ «Μόνια»!

Ο Μανώλης Μονιάκης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου προπονείται στο μποξ με την βοήθεια του γυμναστή του ΟΦΗ Νίκο Αμανατίδη.