Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 6-5 από τον ΟΥΚ Βόλου γνώρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον έχει λιγοστές ελπίδες για την άνοδο

Οι “ασπρόμαυροι” άφησαν στην άκρη τον καλό τους εαυτό, δεν εκμεταλλεύτηκαν σε κάποιες περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Βόλου.

Πλέον μετά και τη νίκη του Αργοστολίου το όνειρο της ανόδου φαίνεται να χάνεται για τον ΟΦΗ, ο οποίος ζητά ένα μικρό θαύμα για να βρεθεί τη νέα σαιζόν στην Α1.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 1-2, 2-1

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γ. Σπαγουλάκης δήλωσε στο Gentikoule

“Kάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παίκτη παραπάνω και μοιραία χάσαμε. Ίσως τα παιδιά καθησύχασαν από τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι. Δεν επιβάλαμε σε κανένα μέρος του παιχνιδιού το ρυθμό μας και ακολουθήσαμε αυτόν του Βόλου.”

Για το κατα πόσον μετά από αυτή την ήττα είναι εφικτή η άνοδος ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: “Δεν είναι πλέον στο χέρι μας η άνοδος, ο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση”

Tέλος στην ερώτηση για το τι θα χρειαστεί ο ΟΦΗ τη νέα σαιζόν ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει την άνοδο εφόσον αυτό δεν συμβεί τώρα ο Γιώργος Σπαγουλάκης τόνισε:

“Πιστεύω πως με την προσθήκη ενός φουνταριστού και ενός αμυντικού, ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο. Φέτος παίζουμε χωρίς κλασικό φουνταριστό”

Το live του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook