Ξεκινάει με “μαγιά” 16 παικτών + 2…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ, μετά και την τελευταία εξέλιξη, παίρνει άριστα αφού παραμένει ο φετινός κορμός και πλέον θα γίνουν μεταγραφές επιλεκτικές και καλές.

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοντογιάννης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης είναι οι παίκτες που είτε είχαν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, είτε τα επέκτειναν και παραμένουν στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα ανανέωσαν οι Φαζός, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Ντίνας, Βουό.

Συνολικά, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την χρονιά με 16 δεδομένους ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Ποτουρίδη και Κουτσιανικούλη. Εφόσον πάνε όλα καλά τότε ο ΟΦΗ θα έχει κλείσει μια 18αδα ποδοσφαιριστών με τα μεταγραφικά να παίρνουν σειρά.

Γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει μια “μαγιά” ποδοσφαιριστών με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από πολλές, άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Και ο λόγος είναι ότι αφενός το επίπεδο των παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι υψηλότερο από εκείνο άλλων ομάδων και αφετέρου η ομάδα δεν χαλάει την χημεία της φετινής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook