1 φωτογραφία = 1.000 λέξεις. Πόσο θράσος υπάρχει ακόμα;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια ανακοίνωση, που είναι πραγματικά να απορεί κανένας, ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Χερσονήσου γράφει ένα σωρό ανακρίβειες ξεχνώντας ένα… αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Η δυναμική και η εξάπλωση του ΟΦΗ χάρις στις προσπάθειες ενός μεγάλου και ακούραστου “εργάτη” του συλλόγου, του Ανδρέα Μανουσάκη, φαίνεται ότι ενοχλούν ορισμένους που είχαν μάθει να λειτουργούν μόνοι τους έχοντας μόνο προσωπικά συμφέροντα. Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο κύριος Φώτης Τσάλος – πρόεδρος του Ολυμπιακού Χερσονήσου – καταφέρεται κατά του ΟΦΗ (!!), του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Μανουσάκη (δίχως βέβαια να τον κατονομάζει) κατηγορώντας τον σύλλογο επειδή πήρε ένα γήπεδο – ερείπιο και το μετέτρεψε σε μια κυψέλη αθλητισμού όπου προπονούνται δεκάδες μικρά παιδιά. Η συνεργασία του ΟΦΗ με την τοπική ομάδα της Ανάληψης, φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους μικρόψυχους που δείχνουν να χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους…

Βεβαίως, το να συζητάμε για έναν άνθρωπο που ξαφνικά… ενδιαφέρθηκε για την ακαδημία της ομάδας της Χερσονήσου, είναι περιττό οπότε θα σας αφήσουμε να δείτε το παρακάτω φωτορεπορτάζ για το πως ήταν το γήπεδο και πως έχει γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook