Αυτά ούτε επί Παπαδόπουλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε επί Χούντας και Γεώργιου Παπαδόπουλου δεν γίνονταν αυτά. Σε ένα νησί, να απογορευτεί η μετακίνηση πληθυσμού για 136 χιλιόμετρα.

Τα εισιτήρια που βλέπετε στην φωτογραφία, αναφέρουν οι πληροφορίες ότι πρόκειται να γίνουν… ανάρπαστα! Το γήπεδο των Περιβολίων θα είναι γεμάτο και ήδη έχει γίνει sold out μιας και ο Πλατανιάς βρίσκεται στις πρώτες ομάδες της Σούπερ Λιγκ με τον μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων που έχουν διατεθεί στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτά θα ήταν μια εικονική πραγματικότητα.

Το να φτάσουμε όμως στο σημείο, να υπάρχει κανονική απαγόρευση μετακίνησης, όχι απλά φιλάθλων, αλλά κατοίκων μιας πόλης όπως το Ηράκλειο, αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο Πλατανιάς έκανε γνωστό με πομπώδη τρόπο ότι τα εισιτήρια θα δίνονται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Και αυτή μόνο εφόσον αναφέρει ότι πρόκειται για κατοίκους Χανίων. Πρακτικές χούντας και δικτατορικού καθεστώτος που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το δεχτεί ο κάθε νοήμων άνθρωπος… Μάλλον, όμως η νοημοσύνη και η εξυπνάδα είναι στοιχεία που δεν διαθέτει αρκετός κόσμος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook