«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 26 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 26 Απριλίου, τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Ακούγεται και άλλη κίνηση επιχειρηματιών στον ΟΦΗ
Την επιστροφή του Νίκου Μαχλα περιμένουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να ενημερωθούν δια ζώσης από τον ίδιο για το κατά πόσο προτίθεται -και σε ποιο βαθμό- να συμμετάσχει στην κίνηση για την επόμενη ημέρα της ομάδας του Ηρακλείου, ενόψει και της γενικής συνέλευσης της 18ης Μαΐου, όπου θα εκλεγεί η διοίκηση που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ σε νέα γενική συνέλευση για να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει η ομάδα. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για προσωπικές υποθέσεις και δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις προθέσεις του. Οι επαφές του Μανώλη Πάπακαλιάτη με παράγοντες του Ηρακλείου συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν φέρεται να υπάρχει και μια άλλη κίνηση επιχειρηματιών που προτίθενται να αναμιχθούν στα κοινά του ΟΦΗ. Εκείνο πάντως που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι κατά πόσο υπάρχει διάθεση για συνεργασία με εκείνους που έχουν εκφράσει δημοσίως τις προθέσεις τους να θέσουν εαυτούς στην υπηρεσία γης ομάδας. Τα θέματα αυτά θα πρέπει να συζητηθούν και άμεσα να φανεί ποιοι και πόσό θέλουν να ασχοληθούν, ώστε να υπάρχουν έτοιμες λύσεις και προτάσεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας του Ηρακλείου.
• Ημερίδα έγινε χθες το απόγευμα στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», με όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενεί ο Ερασιτέχνης (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, πόλο, κολύμβηση, σκάκι).
Sportday: «ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

 Μπορεί ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ να είναι στη χειρότερη φάση της ιστορίας του, όμως το όνομα και η δυναμική δεν διαγράφονται.
Χθες, λοιπόν, το «Γεντί Κουλέ» πλημμύρισε από παιδιά κάθε ηλικίας, καθώς πραγματοποιήθηκε εκεί η «Ασπρόμαυρη Συνάντηση». Μία εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του συλλόγου. Αθλητές του ΟΦΗ από τις υποδομές του ποδοσφαίρου και των λοιπών σπορ που καλλιεργεί ο κρητικός σύλλογος πήραν μέρος στην τελετή, που περιελάμβανε αγώνες επίδειξης, ποδοσφαιρικό δίτερμα και άλλα χάπενινγκ, με τους θεατές να χειροκροτούν θερμά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook