Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Κάνει την επέμβαση της χρονιάς (έστω και αν η δεύτερη δεν μέτρησε) και κρατάει όρθιο τον ΟΦΗ σε ακόμα ένα παιχνίδι, μετά από αυτό του Πειραιά. Δεν έχει δεχτεί γκολ για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι οδεύοντας σε ένα καταπληκτικό ρεκόρ.

Κώστας Κιάσσος
Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα στην άμυνα της Τριγλίας εν αντιθέσει με το πρώτο που δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Μηνάς Πίτσος
Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Έβγαλε αρκετές φάσεις ενώ είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Καλέ. Στο δεύτερο μέρος έμεινε από δυνάμεις μιας και ήταν εκτός για τρεις εβδομάδες.

Δημήτρης Ραπτάκης, Ηλίας Κώτσιος
Εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ. Είχαν καλή συνεργασία, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, πέρα από την φάση του Παπαδόπουλου.

Μιχάλης Φραγκουλάκης
Είχε ένα εξαιρετικό πρώτο 30λεπτο με σωστές μεταβιβάσεις και δύο πάσες πάρε – βάλε σε Καλέ, Πόποβιτς. Στο δεύτερο μέρος βγήκε εκτός ρυθμού, απόρροια της απουσίας του από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Άγγελος Χαντί
Έκανε μέτρια εμφάνιση και ήταν φανερό ότι επηρεάστηκε από το χαμένο πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, ο Νιόπλιας τον κράτησε ορθώς στο παιχνίδι και από τα δικά του πόδια βγήκε η ασίστ στον Σαχινίδη, όπως ακριβώς συνέβη στην Επισκοπή.

Ανέστης Νάστος
Στο φινάλε του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του. Έκανε ατελείωτα χιλιόμετρα για ακόμα ένα παιχνίδι αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Έλτον Καλέ
Είχε κάποια εκρηκτικά διαστήματα ωστόσο παρότι ξεκινούσε καλά την προσπάθεια, στην συνέχεια ήταν αρκετά επιπόλαιος με αποτέλεσμα να αφήνει τις προσπάθειες του στην… μέση.

Ζντράβκο Πόποβιτς
Πραγματοποίησε μακράν την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Ήταν εκτός ρυθμού σε όλο το παιχνίδι, δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια – απόδειξη η ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα.

Αλέξης Περογαμβράκης
Ο αρχηγός του ΟΦΗ βρέθηκε σε μέτρια ημέρα, ήταν πολύ καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς της Τριγλίας ενώ απόδειξη αποτελεί η απίστευτη ευκαιρία που είχε στο 88′.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βασίλης Σαχινίδης
Η χρυσή αλλαγή του ΟΦΗ. Όσο έπαιξε, έσκασε τους στόπερ της Τριγλίας και κάνει καταπληκτική κίνηση στο γκολ που πετυχαίνει.

Γιάννης Κοιλιάρας
Έδωσε φρεσκάδα στην αριστερή πλευρά του ΟΦΗ ενώ έκανε μαγική πάσα στην φάση του Περογαμβράκη. Αρκετά καλός όσο αγωνίστηκε.

Φαμπίνιο
Ο Βραζιλιάνος έδωσε δύναμη στην μεσαία γραμμή και καθαρό μυαλό. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι και βοήθησε ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο η πίεση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook