Σαρρής

Gentikoule.gr / 11/07 16:41

O game changer Θανάσης Ντίνας

Ας μιλήσουμε για μπάλα επιτέλους. Για τη νέα χρονιά και τους παίκτες – βαρόμετρο του ΟΦΗ του ’19. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 09/07 14:46

Ο ΟΦΗ πήρε όποιον παίκτη ήθελε

Με το 90% του ρόστερ του ΟΦΗ να έχει κλείσει ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το καλοκαίρι του ’17 και το φετινό και καταλήγει στην επανάληψη της πετυχημένης συνταγής.

Gentikoule.gr / 19/06 13:30

Αυτό και αν είναι ΜΠΑΜ

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Gentikoule.gr / 06/06 10:28

Οδηγός μεταγραφών

Ο Μανώλης Σαρρής βλέπει τον ΟΦΗ να τον σέβονται όλοι οι ουδέτεροι και πριν πάρει τον δρόμο για τα βουνά, γράφει στο blog του στο Gentikoule για το φετινό καλοκαίρι.

Gentikoule.gr / 29/05 13:01

Πλέον όχι δάκρυα κόουτς, μόνο χαμόγελα

Είναι μια προσωπική επιστολή που την συγγραφή της την σκέφτηκα όταν είδα τον Παπαδόπουλο χαμογελαστό και ξέγνοιαστο. Σπάνια εικόνα με όσα τράβηξαν στον ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 22/05 16:55

Ευτυχώς που ο ΟΦΗ δεν διοικείται από τα social media

Η εσωστρέφεια στον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ είναι τόσο μεγάλη πληγή που πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις εντός του συλλόγου. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 13/05 21:24

Κάποιοι τον θέλουν μίζερο για να τον έχουν «όμηρο»

Ήταν δύσκολη εβδομάδα που ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Όμως άλλο η κριτική και άλλο ο μηδενισμός. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.