Τα παιχνίδια της πλάκας και οι στόχοι που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Και για ακόμα μια χρονιά, στην σειρά, το Ηράκλειο για ακόμα ένα δίμηνο, Μάρτης – Μάης, θα σταματήσει ν’ ασχολείται με τον ΟΦΗ. Όχι ότι φταίει η πόλη ή ο κόσμος για την φετινή κατάληξη της αγωνιστικής περιόδου αλλά η ίδια η ομάδα που έχει φέρει ξανά την αδιαφορία σε όλους.

Ο ΟΦΗ πρέπει να σταματήσει την ιστορία αυτή και να δει πως θα σταματήσει να συμμετέχει στα play outs. Και σε όσους κατηγορούν τα ΜΜΕ για το αν ασκούν κριτική ή όχι στον ΟΦΗ, πρέπει οι ίδιοι να καταλάβουν πως η παρουσία του στα play outs δεν συμφέρει κανέναν.

Κάνει κακό σε όλους. Ο κόσμος δεν έχει ενδιαφέρον για την άχαρη διαδικασία των play outs, το ενδιαφέρον του είναι μειωμένο, τα ΜΜΕ δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση που θα είχαν σε μια διαδικασία play offs.

Αυτά τα έξι παιχνίδια που απέμειναν, είναι τα παιχνίδια της πλάκας. Τουλάχιστον το περασμένο Σάββατο, όχι ότι πρέπει να πανηγυρίζει για την ισοπαλία, οι παίκτες του έδειξαν πως πήραν πολύ σοβαρά τα μηνύματα του Δέλλα και όλα όσα είπε στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Εμφανίστηκαν σοβαροί, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, με εξαίρεση τα πρώτα 10λεπτα των δύο ημιχρόνων, και εν πάσει περιπτώσει θα μπορούσε να είχε κερδίσει και να ξεκινήσει με τρίποντο αυτήν την διαδικασία.

Πλέον μπροστά του έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΣ, τα παίρνει και αυτομάτως με 32 βαθμούς πάει για διακοπές στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Το τι πρέπει να γίνει μέχρι το φινάλε των play outs, το έχουμε αναλύσει ξανά. Ο ΟΦΗ, ο Δέλλας, η διοίκηση του έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους ενόψει του καλοκαιριού, για το τι ισχύει με τα συμβόλαια που λήγουν τα γράψαμε χθες, όμως έχω πλέον την αίσθηση – για να μην πω την βεβαιότητα ότι το ρόστερ της επόμενης χρονιάς δεν θα έχει καμία σχέση με την φετινή.

Οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στον ΟΦΗ, θα πρέπει να δείξουν τον επαγγελματισμό τους, να δώσουν έστω μια αίσθηση χαράς και ικανοποίησης στον κόσμο που πρόκειται να πάει στο γήπεδο και τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν καιρώ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. επιτέλους Εληνες παικτες, ή τσεαρισμενης ικανοτηταςαπο το Εληνικο πρωτάθλημα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 11 =