Καλή η εικόνα του αλλά πρέπει να αρχίσει να κερδίζει ξανά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Και κάπως έτσι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, ο ΟΦΗ μετράει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως να κερδίσει. Η τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο ντεμπούτο του Δέλλα. Πέντε παιχνίδια, μια νίκη αλλά και μόλις μια ήττα θα πει κάποιος για το ανάποδο.

Η εικόνα του ΟΦΗ, έστω και με κενά, συνεχίζει να είναι καλή. Και αυτό είναι ένα ζητούμενο πως δεν βλέπουμε πλέον το χάλι που βλέπαμε τους πρώτους μήνες του 2024. Και πράγματι το πρώτο ημίχρονο είναι από τα καλύτερα 45λεπτα του ΟΦΗ που έχουμε δει σε όλη την χρονιά. Με ορμή, σωστή ανάπτυξη, πίεση ψηλά, έναν Τοράλ που μας κάνει να σκεφτόμαστε τι παιχταρά βλέπουμε και δεν μπορούμε να τον ευχαριστηθούμε λόγω των τραυματισμών του, έβαλε πολύ δύσκολα στον Ατρόμητο και αν ήταν εύστοχος το ματς θα είχε βγει άσος από ημίχρονο.

Όμως ξανά βλέπουμε να “πληγώνεται” από την αστοχία του, όπως συνέβη και στην Καισαριανή όπου για 80 λεπτά ήταν καλύτερος κόντρα στην Κηφισιά και δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η εικόνα του συνεχίζει να είναι καλή, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο και με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Βόλο και 50 λεπτά στα Γιάννενα, προσεγγίζει τα θέλω του Δέλλα.

Ο οποίος Δέλλας, ορθώς παρέταξε αυτήν την ενδεκάδα, όπως είδαμε και στα play offs – όλοι οι προπονητές άφησαν στον πάγκο τους διεθνείς τους, όπως σωστές ήταν και οι κινήσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο προπονητής του ΟΦΗ το δούλεψε αρκετά το παιχνίδι, το 4-3-3 – το έκανε 4-4-2 και στο τέλος έπαιζε με τρεις φορ (Ισέκα, Θεοδοσουλάκη, Φελίπε) για να πάρει το παιχνίδι.

Δεν θα συμφωνήσω με τους πολλούς ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερη ομάδα από τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Πράγματι υπήρξε ένα 15λεπτο (55′ – 70′) που οι παίκτες του Ίλιτς πατούσαν καλύτερα αλλά δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία προς την εστία του Χριστογεώργου. Οι μεγάλες ευκαιρίες που είχε ο Ατρόμητος, δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι έγιναν όταν άνοιξε πάρα πολύ το παιχνίδι, από το 83′ μέχρι το 91′, όπου πλέον ο ΟΦΗ είχε βγει μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά και πάλι από μια λάθος πάσα του Λαμπρόπουλου ήρθε το τετ α τετ του Βέργου.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η εικόνα του συνεχίζει να είναι καλή για μεγάλα διαστήματα του αγώνα αλλά πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει πάλι γιατί βάζει μια εντελώς αναίτια και ηλίθια πίεση στον εαυτό του δίχως κανέναν λόγο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 10 =