Νίκη με Κηφισιά γιατί ο ΟΦΗ έχει πολλές δουλειές μπροστά του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μετά από μια εβδομάδα ραστώνης, αφού έτσι που τα έκανε πάλι φέτος ο ΟΦΗ, θα υποχρεωθούμε ν’ ασχοληθούμε με την δίμηνη ανοιξιάτικη ραστώνη των play outs και το θέμα είναι να μην τα κάνει χειρότερα. Που δεν το πιστεύω πως μπορεί να τα κάνει αλλά τουλάχιστον ας πάρει την πρώτη θέση σε αυτήν την άχαρη διαδικασία να βρει έναν τρόπο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Το ξεκίνημα της διαδικασίας των play outs δεν είναι εύκολο για τον ΟΦΗ καθώς θα πάει να παίξει με μια ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τις υπόλοιπες και που έχει πάρει ψυχολογία μετά το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών που τρέχει.

Το ζήτημα είναι πως ο ΟΦΗ έχει μπροστά του τρεις γεμάτους μήνες, με πάρα πολλή δουλειά που τον περιμένει (ανανεώσεις, λύσεις συμβολαίων κοκ) και απλά υπενθυμίζω πως τον Ιούνιο λήγουν 10 ολόκληρα συμβόλαια.

Είναι προφανές πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κουβέντα με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται την τελευταία μέρα του Ιούνη και δεν θα γίνει αν δεν κλειδώσει και μαθηματικά αυτή η ιστορία με την παραμονή (παρότι ντρέπομαι να την αναφέρω αυτήν την λέξη).

Πρέπει λοιπόν να κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο να φύγει το άγχος σε μεγάλο βαθμό, να διώξει την πίεση που δεδομένα υπάρχει (και ας μην φαίνεται) και να ξεκινήσει το έργο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Διαφωνώ ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάει για την πρώτη θέση στα play out, στο κάτω κάτω δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Γρήγορη παραμονή και χτίσιμο ομάδας για του χρόνου, με όσους θα μείνουν του χρόνου και ευκαιρίες σε νεα παιδιά, κάτι που θυμίζω δεν έγινε πέρσι στα play out. Πιστεύω βέβαια ότι σίγουροι δεν είμαστε αν θυμηθούμε τις εμφανίσεις με αυτές τις ομάδες στην κανονική σεζόν. Αντε να μας δούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 4 =