Μια κακή χρονιά που μπορεί να τον βρει πιο δυνατό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Για την φετινή σεζόν τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπει. Τα έχουμε γράψει, τα έχουμε ξαναγράψει. Την μια φταίει ο Σαρρής που τα γράφει, την άλλη που “δεν τα γράφει”, την τρίτη “γιατί τα γράφει” και πάει λέγοντας.

Με λίγα λόγια, φταίμε ή “φταίμε” όλοι για την κακή πορεία του ΟΦΗ στην φετινή σεζόν. Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος. Γιατί ακόμα και τώρα στα play out, εγώ προσωπικά περίμενα ακόμα λιγότερο κόσμο από αυτόν που έχει πάει στο “Γεντί Κουλέ” με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Όμως επειδή πλέον η χρονιά πάει να ισιώσει, έστω και τέσσερα 90λεπτα πριν ολοκληρωθεί, η αίσθηση και η εντύπωση που μου δίνεται από τον οργανισμό του ΟΦΗ, είναι πως μέσα από όλα όσα πέρασε, ειδικά το τρίμηνο Δεκέμβρης – Φλεβάρης, πάει να τον βγάλει πιο δυνατό.

Ακόμα και αυτή η κρίση που πέρασε ο ΟΦΗ, στο επταήμερο του διαβόλου, με την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μιχάλη Μπούση αποτελεί παρελθόν πλέον. Άλλωστε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, όταν μπήκε στο γήπεδο το Σάββατο, δείχνει πως όλες οι σχέσεις του κόσμου έχουν πάντα τα πάνω τους και τα κάτω τους. Άλλωστε, όταν μια σχέση γίνεται γλυκανάλατη δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και δεν θα προχωρήσει ούτε σε αρραβώνα, ούτε σε γάμο. Θα μείνει σχέση της… μιας βραδιάς.

Η ηρεμία που έφερε η έλευση του Δέλλα, το γεγονός ότι ο τελευταίος όχι μόνο γνωρίζει και αντιλαμβάνεται το που βρίσκεται αλλά και το τι πρέπει να γίνει προκειμένου ο ΟΦΗ να ξεφύγει, επιτέλους, από την μιζέρια των play out είναι στοιχεία που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Το ότι ο Μπούσης δηλώνει παρών, το κέφι του και η αγάπη του προς την ομάδα μεγαλώνει, αντί να γίνεται μικρότερη, δείχνει ότι ο οργανισμός του ΟΦΗ έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές και καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα από ότι περιμέναμε και εμείς οι ίδιοι.

Όλα όσα πέρασε η ομάδα φέτος, δείχνουν να την κάνουν πιο δεμένη, πιο ενωμένη. Και κυρίως, να έχουν μάθει όλοι από τα λάθη τους.

Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς που θα βγουν να πουν “του χρόνου το γήπεδο θα είναι άδειο”, εγώ απλά θα υπενθυμίσω πως τα ίδια λέγονταν πέρυσι τέτοιο καιρό όμως το καλοκαίρι έτρεχαν να πάρουν διαρκείας γιατί είδαν τις κινήσεις (άλλο αν η χρονιά εξελίχθηκε διαφορετικά), τις μεταγραφές και φτάσαμε να έχουμε 2.5000 κόσμο σε παρουσίαση φανέλας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Ναι αλλά κάντε και καμμια μεταγραφή της προκοπής, όχι μόνο ξένους που έρχονται να συμπληρώσουν ένσημα για συνταξη, αλλιώς θα είμαστε μια ζωή κομπάρσοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − two =