Ρε σεις, πάτε καλά;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από το πονγκρομ της Αριστοτέλους στην σύλληψη έξι παιδιών επειδή κρατούσαν καπνογόνα για να πανηγυρίσουν για την ομάδα τους. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Έχει περάσει στα ψιλά η είδηση που έγινε γνωστή από την Κυριακή, εκτός από τα Μέσα που έχουν να κάνουν με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά είναι σοκαριστικό ότι πέντε έξι οικογένειες τραβιούνται στα δικαστήρια και τα κρατητήρια επειδή κάποια παιδιά πήγαν να δουν την ομάδα τους και να πανηγυρίσουν τα γκολ αυτής.

Την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός βγαίνει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις και καμαρώνει για τα (αστεία) μέτρα κατά της οπαδικής βίας, βλέπουμε από την Κυριακή να διαδραματίζεται το θέατρο του παραλόγου.

Και εδώ πέρα μιλάμε για πολύ επικίνδυνα πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, αν είναι οπαδοί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και πάει λέγοντας.

Αύριο, μεθαύριο (που μακάρι να μην γίνει ποτέ), μπορεί να είναι δικά μας παιδιά αυτά που θα τρέχουν να βγάλουν άκρη με τα αστεία μέτρα κατά της οπαδικής βίας για τα οποία καμαρώνουν στο επιτελικό κράτος.

Προσέξτε τώρα να δείτε τι έχει γίνει:

Βάσει του νέου νόμου, οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ που συνελήφθησαν στην ταράτσα της Λαμίας, κινδυνεύουν με φυλάκιση ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!

Ο λόγος; επειδή άναψαν δύο καπνογόνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου είχαν την άδεια του ιδιοκτήτη, και στην συνέχεια τα έσβησαν.

Αυτά τα έξι παιδιά θα περάσουν κανονικά από δίκη, οι οικογένειες τους τρέχουν να ταλαιπωρούνται σάμπως δικάζονται για κάποιο έγκλημα και την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. που ορισμένοι εξ’ αυτών δεν ξέρουν να διαβάσουν την Α – Β πήγαν να το παίξουν μάγκες εκεί που τους έπαιρνε. Σε μια χώρα όπου η ΕΛ.ΑΣ. δυστυχώς για αυτούς (δυστυχώς για εμάς και την ασφάλεια μας) έχει γίνει περίγελος της χώρας, φτάνουμε να βλέπουμε ρατσιστικά πονγκρόμ στην Πλατεία Αριστοτέλους αλλά κατά τ’ άλλα φταίνε έξι παιδιά που πήγαν να δουν την ομάδα τους.

Και ξαναλέω δεν πρέπει κανείς από εμάς να το δει κοντόφθαλμα. Σήμερα τραβιούνται αυτά τα έξι παιδιά, αύριο μπορεί να τραβιούνται έξι παιδιά του ΟΦΗ επειδή πήγαν σε μια ταράτσα και άναψαν τα καπνογόνα.

Την ίδια ώρα που έξι μήνες μετά, ο/οι δολοφόνος/οι του Μιχάλη Κατσούρη αγνοούνται, την ίδια ώρα που ο/οι δολοφόνος/οι του Αστυνομικού που έχασε την ζωή του στου Ρέντη δεν έχουν βρεθεί και κατά τ’ άλλα, τα μέτρα της Κυβέρνησης είναι (στην κυριολεξία) για τα πανηγύρια και όχι για να πανηγυρίζονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Ντροπή και μόνο
    Ο Κρυφακουλης είναι εκτός από βλαξ και επικινδυνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =